Ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε…

Πολύτιμο τρίποντο πρόσθεσε η Αγ. Παρασκευή στη βαθμολογική της συγκομιδή, με τη νίκη που έκανε επί του Παγασητικού στο γήπεδο Νεάπολης με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που χαρακτήρισαν ως δίκαιο και οι δυο πλευρές. Το γκολ που έκρινε το νικητή πέτυχε ο Κόφφας στο 63′, με πολύ όμορφο τρόπο κι επισφράγισε…

καταυτό τον τρόπο την εμφάνιση της ομάδας του που ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο.
Το α΄ ημίχρονο τη αναμέτρησης δεν είχε να προσφέρει πολλά στους θεατές που παρακολούθησαν τη συνάντηση, καθώς οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες.
Όμως στο β΄ ημίχρονο και υπό την πίεση να κερδίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν την απόλυτη βαθμολογική ανάγκη, η νεανική ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη ανέβασε ρυθμό, έβγαλε πολλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο κι έδειξε διάθεση να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
Οι φάσεις και πάλι ήταν λίγες μπροστά από τις δυο εστίες, ωστόσο, στην καλύτερη από αυτές, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με πολύ δύσκολο και συνάμα θεματικό γκολ, που πέτυχε ο Κ. Κόφφας.
Αρχικά ήταν ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου, που ανέλαβε να εκτελέσει ο Καλαμίδας φέρνοντας τη μπάλα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. Εκεί έγινε μια κεφαλιά που έδωσε πολύ ύψος στη μπάλα και στο κατέβασμα και πριν αυτή αγγίξει το έδαφος, ο Κόφφας έπιασε «γεμάτο» σουτ με το αριστερό, που κάρφωσε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φέρουν τη μπάλα στα αντίπαλα καρέ, την ώρα που οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής έψαχναν μια καλή αντεπίθεση για να τελειώσουν το παιχνίδι.
Παρόλα αυτά, έλλειψε η μεγάλη φάση τόσο από τη μία όσο κι από την άλλη πλευρά κι έτσι οδηγηθήκαμε στο τελικό 0-1, που προσέφερε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη, στην προσπάθεια που κάνει γι’ αποφυγή το υποβιβασμού.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Ξηρομερίτης, Μαγιόγλου, Τσούτσας, Περιβολιώτης, Τσορμπατζής (64′ Γκατζούνας), Μπραχόλι, Λάιος, Μπούρντα, (53′ Μπερτζέμης), Θάνος, (80′ Ρούσας), Σίμος.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής ,Αγραφιώτης, Μπόλης (82′ Κούκιος), Λιάτσικος (77′ Σιγάλας), Καραγιάννης, Κόφφας, Γιάτσιος (90′ Παπαδήμος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις