Έκανε την ανατροπή, πήρε τη νίκη…

Νίκη με ανατροπή για το Σαρακηνό, που επικράτησε στη Σκόπελο επί της τοπικής ομάδας με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Ζαρίφη ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ανέτρεψαν το σκορ και κέρδισαν τον αγώνα…

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με κεφαλιά του Αλεξίου μετά από κόρνερ του Παναγιώτου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αρχικά στο 75′, μετά από παράλληλη σέντρα του Νιαώτη από αριστερά και πλασέ του Ζαρίφη που ερχόταν από την άλλη πλευρά. Το 1-2 έγινε στο 82′ από τον ίδιο παίκτη, που κέρδισε την κατοχή της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σουτ του Σουάρες που χτύπησε στο δοκάρι.

Μια χαμένη ευκαιρία του Συνοδινού, που σε θέση τετ α τετ από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να σκοράρει και να κάνει το 2-0 στο πρώτο μέρος, οπότε δεν θα είχαν πολλά περιθώρια αντίδρασης οι αντίπαλοι, εκτιμούν από τη Σκόπελο ότι κρίθηκε το παιχνίδι. Ωστόσο παραδέχτηκαν ότι ο Σαρακηνός στο β΄ μέρος ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, μη έχοντας τίποτα να χάσει και ήταν καλύτερος.

Ως νίκη «φάρμακο» μετά το χαμένο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, χαρακτήρισε ο προπονητής του Σαρακηνού την επιτυχία της ομάδας του απέναντι στη Σκόπελο. Επίσης, ο Γ. Φασουράκης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση των παικτών του, σε μια εβδομάδα που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έπρεπε η ομάδα να δουλέψει πολύ και στην ψυχολογία.

Για τους παίκτες του Σαρακηνού, ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία, δεδομένου ότι ταξίδεψαν μόνο έντεκα και κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς. Άξια αναφοράς η παρουσία του Ζαρίφη, δεδομένου ότι αγωνιζόταν από το 65′ με τράβηγμα και κατάφερε να πετύχει τα δυο τέρματα της ομάδας του, αλλά και του 15χρονου Χαράλαμπου Ρέλλου που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού αφιέρωσαν τη νίκη λόγω της ονομαστικής του εορτής στον Θόδωρα Γκλαβίνη, ένα άνθρωπο που «υπηρετεί» την ομάδα από πολλά διοικητικά πόστα τα τελευταία χ΄ρονια.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο, Ασημάκης, Αλεξίου Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Δαλακιάρης, Παναγιώτου (60 Χρυσοφός), Έλσον, Χισάι, Συνοδινός

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Γιαουπλάρι, Ιωάννου, Σούδης, Ζαρίφης, Κοντοβάς, Μπέικος, Νιαώτης, Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις