Με Ιστιαία για να δώσει συνέχεια στο ΝΙΚΗφόρο σερί της (pregame)

Το έκτο σερί τρίποντο καλείται να κατακτήσει η Νίκη ώστε να παραμείνει σε μην χάσει την επαφή με την κορυφή και να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε «δώρο» ανταγωνίστριας ομάδας. Οι κυανόλευκοι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕ Ιστιαίας (05/03, 13:30) και η αποστολή τους δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση εύκολη, καθώς οι αντίπαλοί τους διαθέτουν ισχυρή έδρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 17 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, μόλις ένας βαθμός είναι από εκτός έδρας ματς (ισοπαλία στο «Π. Μαγουλάς), ενώ στην Ιστιαία έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Για τους «Βολιώτες» η νίκη είναι μονόδρομος καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών η απόσταση με την κορυφή θα μεγαλώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και οι ελπίδες για άνοδο θα περιοριστούν στο ελάχιστο. Στην προσπάθεια αυτή ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, πλην του “τιμωρημένου” Μπάμπη Πετράκου. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ιστιαία είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Νικλητσιώτης, Κορέτα, Σκοπελίτης, Βέργος, Γαρυφαλλόπουλος, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς και Ματθαίου.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση της Ιστιαίας με τη Νίκη, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/3 στις 13.30 στο δημοτικό γήπεδο Ιστιαίας, θα διευθύνει ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ βοηθοί θα είναι οι Κυριάκος Βιντσενζάτος επίσης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και Βασίλης Βαξαβανέλης από την ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Καλλιακούδας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι που «σφυρίζει» φέτος ο Ζαχαρόπουλος, ο οποίος δεν έχει διευθύνει ματς της Νίκης στο παρελθόν. Άλλωστε, αυτό είναι μόλις το έκτο ματς στην καριέρα του στα εθνικά πρωταθλήματα.

Το goalpost.gr θα είναι παρών στην Ιστιαία και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου μέσα από το αντίστοιχο LIVE EVENT

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί, επίσης, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Supersports.gr σε επιλεγμένες καφετέριες: Υδροχόος café, Café Κίνηση, Μέλι café, Dolcecafé, Café Life.

xorigoi-istiaia-niki-gif

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις