Σε απολογία ο υπεύθυνος ασφαλείας για το σκάνδαλο “EΠΟ gate”

Από το υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ, Ν. Παναγιώτου και την εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ θα αρχίσει άμεσα εσωτερικός έλεγχος της ΠΔΕ για το σκάνδαλο «ΕΠΟ gate».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία, που έχει αναλάβει την ασφάλεια του κτιρίου φέρεται να είναι συμφερόντων του υιού του κ. Παναγιώτου, ο οποίος θα κληθεί σε έγγραφη απολογία ώστε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν ήξερε ή όχι σχετικά την ύπαρξη κρυφών καμερών στα γραφεία της ΚΕΔ και για τις ανενεργές εγκαταστάσεις στα γραφεία του προέδρου και του αντιπροέδρου, αλλά και για το ότι ήταν ανενεργά τόσο το σύστημα πυρασφάλειας, όσο και το αντικλεπτικό σύστημα.
Επίσης η ΠΔΕ/ΕΠΟ έχει αποφασίσει να καταθέσει άμεσα μήνυση στην Εισαγγελία, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συνδρομή της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να βρεθεί που ήταν το καταγραφικό και που οδηγούν τα ίχνη από τις κρυφές κάμερες.
Λέγεται ότι αυτά τα στοιχεία ίσως μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες που γίνονται για την πυρκαγιά στην οικία του τέως πρόεδρου της ΚΕΔ, Γ. Μπίκα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις