Λ. Μπακάλης: Δεν έχουμε κάνει ένα «διπλό» θα κάνει αίσθηση

Δύσκολο έργο στην έδρα του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας έχει σήμερα Κυριακή (5/3) ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Βελεστίνου ήταν αυτή που κέρδισε για τελευταία φορά την λαρισινή ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 4-3. Οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν χωρίς άγχος, με στόχο να πάρουν ότι μπορούν από το παιχνίδι.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του ομίλου. Διαθέτει «γεμάτο» και ποιοτικό ρόστερ με πολύ έμπειρους παίκτες. Στον πρώτο γύρο είχαμε καταφέρει να νικήσουμε, αλλά από τότε ο αντίπαλός μας δεν έχει γνωρίσει άλλη ήττα.
Για να μπορέσουμε να του ξανακάνουμε «ζημιά» και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Δυστυχώς φέτος δεχόμαστε εύκολα το γκολ «πληρώνοντας» ορισμένες στιγμές αδράνειας. Οφείλουμε, λοιπόν, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή διότι ομάδες σαν τον Απόλλωνα δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος».
Σε σχέση με πέρυσι ο Ρήγας δυσκολεύεται εκτός έδρας. Την περασμένη σεζόν πανηγύρισε οκτώ «διπλά» (το ένα στα «χαρτιά»), ενώ φέτος αγνοεί τη νίκη σε 10 εξόδους όπου μετρά τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. «Και τις προηγούμενες χρονιές που είχαμε εκτός έδρας νίκες ήταν εναντίον ομάδων ίδιας ή κατώτερης δυναμικότητας από τη δική μας. Ένα μεγάλο «διπλό» που θα κάνει αίσθηση δεν το έχουμε ακόμη καταφέρει. Μακάρι να γίνει αυτό την Κυριακή…», μας είπε ο Βελεστινιώτης τεχνικός.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις