Επέστρεψε στις νίκες ο Νηλέας, 2-1 τον Τοξότη

Επιστροφή στις νίκες για το Νηλέα που επικράτησε στα Κάτω Λεχώνια επί του Τοξότη με 2-1. Οι γηπεδούχοι μετά από πολλές αγώνες κέρδισαν και πάλι το «τρίποντο», κάτι που είχε να γίνει από την 8η αγωνιστική.
Το 1-0 έγινε με σουτ του Ρενάτο από 35 μέτρα μετά από ασίστ του Δουλά στο 36′, κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Η ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 53′ με σουτ του Κανδήλα μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε και πάλι με πολύ μακρινό-διαγώνιο σουτ του Μπικοράρου, μετά από «μαγική» ασίστ του Κουβαρά στο 81′.
Ένα λεπτό πριν, υπήρξε αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Κυριαζή για τους γηπεδούχους.
Για τον Τοξότη ο Παραδάκης στο 15′ είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ στη συμβολή των δοκών, με τη μπάλα να χτυπά στη συνέχεια στο πρόσωπο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων κι από εκεί να απομακρύνεται.
Γι ακόμη ένα παιχνίδι οι άνθρωποι του Τοξότη εντοπίζουν το πρόβλημά τους στην επιθετική δυστοκία, που τους έχει στερήσει πολλά θετικά αποτελέσματα στη φετινή σεζόν.
ΝΗΛΕΑΣ: Παλιαρούτης, Ντενίς, Βασιλείου, Μπόγδανος (80΄ Ξενάκης), Παπακυρίτσης, Κυριαζής, Κολιός, Μπικοράρος, Ρενάτο, Κουβαράς, Δουλάς (70΄ Ράπτης)
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τασούδης, Σιαμουρδάνης, Παρασχούδης, Α. Βέτσικας, Μάρκος, Μαϊστράλης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης (82′ Κυριαζής), Τριχιάς (72′ Χ. Πασπαλάρης), Κανδήλας, Τσένα (58′ Στρούγκης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις