Πρωταθλήτριες στη Μαγνησία στο μπάσκετ οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. (100 photos)

Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μαγνησία αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα αγωνιστεί στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στη Θεσσαλία.

Τα κορίτσια της Ελένης Παπαθανασίου και της Ιωάννας Ράμμου, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος νίκησαν στη Σκιάθο την τοπική ομάδα με 73-25 και τερμάτισαν στην πρώτη θέση στη Μαγνησία, ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις όλη τη χρονιά, δείχνοντας και φέτος την ανωτερότητά τους, ως ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν νευρικές στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα όπου ναι μεν είχαν το προβάδισμα (1-10), ωστόσο, είχαν κακές επιλογές στην επίθεση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην περίοδο και τους δέκα πόντους σημείωσε μία παίκτρια, η Κατερίνα Σιμιτζή. Με την πάροδο του χρόνου η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε και σταδιακά ο Ολυμπιακός άρχιζε να παίρνει διαφορά στο σκορ, για να κλείσει το ημίχρονο 10-31 υπέρ των «ερυθρολεύκων».
Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί, με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο να παίζει άνετα για να κλείσει η διαφορά στους +48 πόντους, με τις Βολιώτισσες στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετυχαίνουν επί μέρους σκορ 5-28.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το ταξίδι των κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ιδιαίτερα κουραστικό και κράτησε συνολικά 15 ώρες. Παρόλα αυτά οι νεαρές αθλήτριες είχαν κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση.
Τα δεκάλεπτα: 1-10, 10-31, 20-47, 25-73
ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ: (Κρίτσαλος) Καπερώνη, Φλ. Βλασσοπούλου, Γ. Βλασσοπούλου, Κόλλια 8, Αμ. Βλασσοπούλου 2, Ζυμαρικοπούλου 5, Γλυμπάτσα, Βάσια, Γκόρε 2, Τελίδου 6, Κοντού, Χαλκιά 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Παπαθανασίου-Ράμμου) Τζανετοπούλου 6, Κανελλοπούλου, Λιόλιου 12, Στάμου 12 (2), Αρτεμισίου 20, Νάνου 2, Σιμιτζή 21, Γκρίνια

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις