Ντεμπούτο Αμανατίδη με τριάρα τα Τρίκαλα!

Τα Τρίκαλα απέδρασαν με το διπλό, επικράτησαν 3-0 του Πανσερραϊκού, στο ντεμπούτο του Περικλή Αμανατίδη.

Οι Τρικαλινοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Πανσερραϊκό. Μπήκαν δυνατά, πήραν διαφορά δύο τερμάτων από το 24′ με σκόρερ τους Ρομπέρ (9′), Γιαννιτσάνη (24′) και ήταν ανώτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, επιβλήθηκαν με 3-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε και πάλι ο Γιαννιτσάνης στο 94′.

Ο Περικλής Αμανατίδης έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των Θεσσαλών και… πιστός στην παράδοση σημείωσε την έβδομη νίκη, στην έβδομη φορά του σε ντεμπούτο σε πάγκο ομάδας. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να κάνει το 4×4, καθώς βρέθηκε σε κακή ημέρα.

Φορτσάτα μπήκαν τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9′ με τον Ρομπέρ και στο 24′ πήραν διαφορά δύο τερμάτων με τον Γιαννιτσάνη. Ο Πανσερραϊκός δεν αντέδρασε, καθώς δεν απείλησε την εστία του τερματοφύλακα Αποστολίδη.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Τρίκαλα απείλησαν με την έναρξή του, στο 49′ με το σουτ του Γιαννιτσάνη. Είχαν καλή εικόνα και με το φινάλε του αγώνα, στο 94′, πέτυχαν και το τρίτο τους γκολ με σκόρερ και πάλι τον Γιαννιτσάνη.

Οι Τρικαλινοί πανηγύρισαν την τρίτη τους νίκη μακριά από το… σπίτι τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Σερραίοι δεν έδωσαν συνέχεια στο σερί των τριών νικών.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ: 0-3

ΓΚΟΛ: – / 9′ Ρομπέρ, 24′, 94′ Γιαννιτσάνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (61′ Κανούλας), Κάκκο (69′ Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας,, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (85′ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Ρομπέρ, Μπαϊκαρά (73′ Νταμαού).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις