Σπουδαία νίκη ο Καραϊσκάκης, 2-0 την Πύδνα

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε η ΑΕ Καραϊσκάκης για να ελπίζει σε κάτι καλό, και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, δίνοντας βροντερό “παρών” στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Στο πρώτο τέταρτο, το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, κυρίως στο χώρο του κέντρου, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 16ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση του αγώνα, με το Γυφτοκώστα να βρίσκει με σέντρα τον Μπεκατώρο, κι αυτόν, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό, ειχαμε νέα καλή ευκαιρία για την αρτινή ομάδα.

Ο Χαρτσιάς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μπεκατώρο σε θέση τετ α τετ, όμως ο Παπατολίκας το νίκησε, για να φτάσει η μπάλα στον Ντατίδη, που σούταρε λίγο άουτ. Λίγο μετά, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να παγώσουν παίχτες και κόσμο της ΑΕ Καραϊσκάκη, όταν μετά από λάθος στο κέντρο, ο Παπαδημητρίου έφυγε στο τετ α τετ, όμως ο Ανδρούτσος έσωσε το τέρμα του, από βέβαια παραβίαση. Στο 40ο λεπτό, από φάουλ του Χαρτσιά και αναστάτωση στην περιοχή της Πύδνας, η μπάλα έφτασε στο Μαζιώτη που σούταρε όμως αδύναμα, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Χαρτσιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και φάνηκε να ανατρέπεται, με το διαιτητή ωστόσο, να δείχνει “παίζετε” μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.

Τελικά, στο 44ο λεπτό, η πίεση της ΑΕ Καραϊσκάκης καρποφόρησε, σε ένα ιδανικό χρονικά σημείο. Ο εξαιρετικός φέτος Παπανίκου, έκανε καταπληκτικό παράλληλο γύρισμα, και ο Γυφτοκώστας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, ανοίγοντας το σκορ με προβολή, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, και στο 50′, από κόρνερ του νεοεισελθόντα Πιαστόπουλου, ο Δήμας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Ανδρούτσος έδιωξε. Στο 55ο λεπτό νέα φάση για την Πύδνα, με τον Παπαδημητρίου να κόβεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Αβραμίδη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κυπαρίσσης πλάσαρε ωραία τον εξερχόμενο Ανδρούτσο, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος παίχτης είχε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 63ο λεπτό, όταν ελευθερώθηκε ωραία στην περιοχή και σούταρε, στέλνοντας όμως την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Ανδρούτσου.

Οι φάσεις της Πύδνας αφύπνισαν τους παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη, που ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα, και στο 70ο λεπτό είχαν διπλή φάση για γκολ, αρχικά, με το Γυφτοκώστα να σουτάρει και τον Παπατολίκα να διώχνει δύσκολα με γροθιές, ενώ στη συνέχεια ο Μπεκατώρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σύριζα δίπλα από το δοκάρι της Πύδνας. Στην επόμενή της ευκαιρία, η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να τελειώσει το ματς. Συγκεκριμένα, στο 81ο λεπτό, ο Λάμπρου έκανε εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Χαρτσιάς με κεφαλιά νίκησε τον Παπατολίκα, γράφοντας το 2-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να παίρνει ακόμα μια σπουδαία νίκη, και να φιλοξενείται την επόμενη βδομάδα από την Αμβρακία, στο τοπικό ντέρμπυ.

Διαιτητής : Ρίππης Μιχάλης Βοηθοί : Φραγκούλης Παύλος – Τσόγκας Άγγελος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (84′ Κουσίδης), Μαζιώτης (72′ Ζυγκερίδης), Μπεκατώρος (81′ Γούλας)

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας) : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Σαμουηλίδης, Κατσαρης (80′ Κωστίκος), Κυπαρίσσης Ν., Δήμας, Παπαδημητρίου (84′ Γούτσιος), Ιορδανίδης (46′ Πιαστόπουλος), Ντόσης

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις