Μ. Καπουρνιώτης: “Ευλογία να συνεργάζεσαι με τέτοιες ψυχάρες”

Πανευτυχής μετά τη …χρυσή ήττα από τον Ηρακλή ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε στο goalpost.gr: “«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με αυτές τις αθλήτριες με την τεράστια ψυχή, πραγματικές “ψυχάρες”. Αν και είχαμε ένα κακό δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, στην 4η περίοδο μ’ ένα επί μέρος 10-25 πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο. Είπαμε πως φέτος θα γράψουμε ιστορία και το κάνουμε…

…Τα κορίτσια μας έβγαλαν πάθος και απίστευτη δύναμη στο γήπεδο. Το πίστεψαν, ξεπέρασαν τις αντίξοες συνθήκες και έδειξαν και πάλι σε κάποιους «κυρίους» πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα που ξέρει να μάχεται και να υλοποιεί μέσα στο γήπεδο τους στόχους του, όσο κι αν τον πολεμούν.
Στη μικρή προπονητική μου εμπειρία των έξι χρόνων στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, έχω καταλάβει πως τα πρωταθλήματα τελειώνουν την τελευταία αγωνιστική. Έτσι, πανηγυρίζουμε την υλοποίηση του σημερινού μας στόχου και συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά μας το ματς με τη Ξάνθη στο Βόλο. Έχουμε συνολικά άλλους τέσσερις τελικούς για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1. Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Αλέκο Μεταφτσή που είναι πάντα δίπλα μας, στο γιατρό της ομάδας μας, στον συνεργάτη μου Μάριο Μπορίνο καθώς και στους δεκάδες φιλάθλους που ταξίδεψαν από το Βόλο για να μας συμπαρασταθούν. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις