Και του χρόνου Γ’ Εθνική το Ελευθεροχώρι

Το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή έκανε το Ελευθεροχώρι που επιβλήθηκε της Αμβρακίας Κωστακιών με 2-1 με τον Τσιώλη να είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Οι Μαύροι Αετοί έμειναν πίσω στο σκορ στο 38΄όταν ο Μπότσαρης πέτυχε το 0-1. Οι παίκτες του Νίκου Μανούρα αφυπνίστηκαν και απάντησαν άμεσα καθώς στο 43΄ο Τσιώλης πέτυχε το 1-1.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πολύ δυνατό με τους Τρικαλινούς να παίρνουν στην σπουδαία νίκη στο 90+2 όταν ο Τσιώλης μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.

Το φιλμ του αγώνα

15′ Μακρινό δυνατό σουτ του Σκόνδρα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

33΄Φάουλ του Τσιώλη γυριστό σουτ του Ρόμπου μπλόκαρε ο Βαρελής

38΄Βαθιά μπαλιά του Νταλάκα μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί του Ελευθεροχωρίου και ο Μπότσαρης απέναντι απο τον Θεολόγη πλάσαρε για το 0-1

43΄Φάουλ του Καραστέργιου η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Τσιώλη ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1

46΄Μακρινό σουτ του Σιδηρόπουλου μπλόκαρε εύκολα ο Θεολόγης

52΄Δυνατό μακρινό σουτ του Σκόνδρα η μπάλα πέρασε άουτ

81΄Ο Μπαλαδήμας εκτέλεσε φάουλ ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε στην μικρή περιοχή αφύλακτος, έκανε την κεφαλιά και ο Θεολόγης μπλόκαρε

90΄Φάουλ για την Αμβρακία κεφαλιά του Θεμελή η μπάλα πέρασε άουτ

90+2 Ο Τσιγάρας γέμισε στην περιοχή της Αμβρακίας οι αμυντικοί των Αρτινών μπερδεύτηκαν και ο Τσιώλης με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-1.

Ελευθεροχώρι: Θεολόγης, Τεντολούρης (38΄Νασιάκος), Τσιγάρας, Καραστέργιος, Ρόμπος, Αετόπουλος, Σκόνδρας, Ιωάννου, Γιαννούλας (68΄Μπαλτιμάς), Τσιώλης, Σιαμπάνης (75΄Βερβέρας)

Αμβρακία Κωστακιών: Βαρελής, Παπανίκου (71΄Θέμελης), Βασίλας (46΄Κωστακιώτης), Μπεζεβέγκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Παππάς, Μπότσαρης (90΄Ρούμπος), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Μπαλαδήμας

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις