Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με Ηρακλή

Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» χαρακτηρίζεται αυτό που δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, η οποία βρίσκεται σε…

…πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από σπουδαία νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί του Αστέρα Τρίπολης.
Η νίκη που σημείωσε η Ζάκυνθος στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΛ στο νησί του Ιονίου, δημιούργησε άλλα δεδομένα στον όμιλο. Οι νησιώτες ανέβηκαν στην 3η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, αφήνοντας στην 4η θέση την ΑΕΛ με 22, ενώ ο Ολυμπιακός ακολουθεί στην 5η θέση με 20 βαθμούς.
Γίνεται αντιληπτό πως η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για την κυριακάτικη αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει πολλά για τον Ολυμπιακό.
Χθες Τετάρτη (28/1) οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί στο ΕΑΚ, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος εξακολουθεί να είναι άρρωστος και δεν προπονήθηκε. Η ομάδα έπαιξε δίτερμα αρχικά στο μισό γήπεδο και στη συνέχεια σε όλο το τερέν, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μη δείχνει τις προθέσεις του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μία πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις