Τ. Καβακάς: Η αναποτελεσματικότητα καταντάει εκνευριστική

Προβληματισμένος από την εμφάνιση και την αναποτελεσματικότητα στο παιχνίδι με τον Πιερικό, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς. Μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης και υποστήριξε πως αυτή η εμφάνιση θα λειτουργήσει θετικά, εν όψει του ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:


«Εμείς από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε τα 25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και τους τρεις πόντους. Δεν κρατάμε τίποτα άλλο. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Καλώς ήρθε η σημερινή εμφάνιση για να μας προβληματίσει, γιατί είχαμε εφησυχαστεί το τελευταίο διάστημα. Παρουσιάσαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, δεν ήμασταν πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε προβλήματα από μόνοι μας στον εαυτό μας.
Η αναποτελεσματικότητα για πέμπτο-έκτο συνεχόμενο παιχνίδι καταντάει, πλέον, εκνευριστική. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες από αύριο κιόλας, γιατί την Κυριακή παίζουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το γνωρίζουν παρά πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές και εμείς οι ίδιοι. Καλώς ήρθε αυτή η εμφάνιση τώρα, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα.


Συγχαρητήρια στο Μιχάλη (σ.σ. Ζιώγα) και στην ομάδα του Πιερικού, για την πολλή καλή δουλειά που γίνεται και η οποία φαίνεται. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, με νέα παιδιά που στόχο έχουν τη διάκριση και τη σταδιοδρομία μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν, έτσι ξεκινούν και αυτά τα παιδιά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Για το αν υπήρχε χαλάρωση στην ομάδα μετά το 1-0: «Δεν υπάρχει παιχνίδι, τη στιγμή που είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, που να μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε. Το έχουμε πληρώσει σε παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία και δεν μπορούμε να παίζουμε με τη φωτιά. Εμείς σήμερα παίξαμε με τη φωτιά. Χάσαμε πέντε κλασικότατες ευκαιρίες – με μέτρια εμφάνιση – και δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Και όταν χάνεις ευκαιρίες από τα τρία μέτρα είναι εκνευριστικό για όλους. Και για σας που το παρακολουθείτε και για μας που το ζούμε και δουλεύουμε σ’ αυτό το κομμάτι».
Για το ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό. Με διαφορετική προσέγγιση και από τις δύο ομάδες. Ασφαλώς και είναι το παιχνίδι που έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος εδώ και αρκετό καιρό. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και πολύ καλά διαβασμένοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις