Β. Στουρνάρας: Ηρεμία και δουλειά για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Πιερικό. Τόνισε πως η ομάδα είχε προβλήματα μετά το 25′, ενώ ανέφερε πως η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό, καθώς όλοι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των «ερυθρολεύκων».

«Κρατάω τα λόγια του προπονητή μας. Ήμασταν σοβαροί στα πρώτα 25 λεπτά και πειθαρχημένοι, βάλαμε το γκολ. Αυτό που μου έχει διδάξει η πείρα, όταν την επόμενη αγωνιστική υπάρχει ένα ντέρμπι, παρατηρείται μια καθίζηση στον οργανισμό, στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχει μια τέτοια εμφάνιση. Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές. Ίσως υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για το ντέρμπι, ίσως υπάρχει περισσότερο άγχος. Εμείς αυτή την εβδομάδα που έρχεται θα δουλέψουμε για το παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Εύχομαι την άλλη Κυριακή να είμαστε πάλι εδώ τέτοια ώρα και να έχουμε κερδίσει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο.


Θέλει πολύ ηρεμία αυτή η εβδομάδα, πολλή δουλειά, η έκφραση σκύβω το κεφάλι και δουλεύω, είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Θέλουμε τη στήριξη από τον κόσμο. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να το πάρει ο ίδιος. Κι αν δεν μπορεί να το πάρει, να μας σπρώξει για να το πάρουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις