Μπεριάν: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό

Το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Ολυμπιακού, Χερόν Μπεριάν, μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» και στις δηλώσεις του τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει:…

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό Βόλου, μία παρά πολύ καλή ομάδα, την οποία τη γνωρίζω από πέρυσι, όταν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι με την Κέρκυρα. Είχε διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα, όλοι πέρυσι λέγαμε πως η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός ήταν τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Τελικά, δεν μπόρεσε στο τέλος να πετύχει το στόχο της.
Θυμάμαι, ωστόσο, τα δύο παιχνίδια που είχα παίξει πέρυσι αντίπαλος του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στα πλέι οφ. Δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε, τότε, τον Ολυμπιακό, χάνοντας στην Κέρκυρα, ενώ είχαμε σταθεί τυχεροί στο Βόλο, αποσπώντας ισοπαλία.
Έχω μεγάλη όρεξη και διάθεση να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να πανηγυρίσω μαζί με τον Ολυμπιακό την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όπως είχα κάνει την περσινή αγωνιστική περίοδο με την Κέρκυρα».
Ο Λιβεριανός επιθετικός έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει πιστούς και φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι ενισχύουν τον σύλλογο σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις