“Τρίποντο” με Δεμηρτζόγλου ο Διαγόρας

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον Διαγόρα Σεβαστής να κάμψει την αντίσταση του Τηλυκράτη Λευκάδας και να τον κερδίσει δίκαια με 2-0 στο Βατάν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Δεμηρτζόγλου στο 18′ με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την πιερική ομάδα ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και πάλι ο Δεμηρτζόγλου, με πλασέ στο 20′ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Καρατζάογλου στο 66′. Με τη νίκη του αυτή ο Διαγόρας παρέμεινε «ζωντανός» στην «κούρσα» της ανόδου, έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, και ήδη σκέφτεται το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα, την ίδια ώρα που στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα κοντράρονται ο δεύτερος Ολυμπιακός με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, σε μια αγωνιστική που δεν αποκλείεται να κρίνει πολλά όσον αφορά στη «μάχη» της κορυφής!

Το «φιλμ» του αγώνα:
18′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπενίσκος έγινε κάτοχος της μπάλας και τροφοδότησε τον Δεμηρτζόγλου, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής.
20′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Δεμηρτζόγλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Τηλυκράτη και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα, προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.
32′ Ο Παπαδόπουλος είδε τον Αλυσανδράτο εκτός έστιας και δοκίμασε να τον αιφνιδιάσει σουτάροντας σχεδόν από το κέντρο, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Διαγόρα.
34′ Πλασέ του Μακρυγιάννη από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Αλυσανδράτος.
55′ Ο Δεμηρτζόγλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη και έκανε το πλασέ, ο Καραγκούνης απέκρουσε τη μπάλα η οποία πήρε πορεία παράλληλα προς την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ο Μπενίσκος να προλάβει να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.
57′ Εκτέλεση φάουλ του Σκλιοπίδη, κεφαλιά ο Μπενίσκος, απέκρουσε ο Καραγκούνης.
66′ Σουτ του Καρατζάογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι του Τηλυκράτη.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Μίχος, Δημητρίου, Λαγδάρης (50′ Τάχος), Σκλιοπίδης, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Γεωργίου, Μπενίσκος, Καράμπελας (75′ Τσαγκαράκης), Δεμηρτζόγλου (85′ Μυλωνάς).

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασιλείου, Κοντογιάννης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Μπαλής, Μακρυγιάννης.

katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις