Άνετα κι ωραία ο Διαγόρας…

Σε μια αναμέτρηση επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, ο Διαγόρας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Απόλλωνα Καναλίων με 4-0, πετυχαίνοντας από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, έχοντας συνολικά τέσσερα δοκάρια. Πολλές κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ έχασαν οι φιλοξενούμενοι, ένα ακόμη παίκτη με τραυματισμό έχασαν οι φιλοξενούμενοι που…

είδαν το μικρό τους ρόστερ να μειώνεται κόμη περισσότερο.
Στο 20′ γυριστό του Γάρου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 21′ σέντρα του Κουβελά από αριστερά, κεφαλιά Πάσχου στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραμανλής έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι, στη συνέχεια έσκασε μέσα από τη γραμμή τέρματος κι έγινε το 1-0.
Στο 42′ πάσα του Γάρου στον Πάσχο που ανάμεσα από δυο έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην αριστερή γωνία το τερματοφύλακα κι έκανε το 2-0.
Στο 50′ ωραίο σουτ του Καραπλιάγκου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 52΄ο Κουβελάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Στο 93′ ο Πάσχος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έκανε το 4-0
Από την άλλη πλευρά ακόμη μια απώλεια για τον Απόλλωνα με τον 16χρονο Γιώργο Μαστακούλη ο οποίος σε μια φάση κόλλησε το πόδι στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο, μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη θα φανεί τις επόμενες ημέρες όταν θα γίνει μαγνητική.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ: Βουραζέρης, Αποστολίδης, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας, Πάσχος, Καραμανλής (70′ Σιαμέτης), Γάρος (60′ Γκάμπας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.: Μουράβας, Πάντσιος (46′ Μάρκου), Κουζιώκας, Γεωργουλάκος (46′ λ. τρ. Φέιζο), Φώτου, Παναγιωτάκης, Λαρίσης, Γ. Μαστακούλης (60′ Μπάρδας) Γιαννακούρας, Τσιουρής, Ρακής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις