Στην 2η θέση η Α.Ε. 2002, νίκησε 2-0 τον Ιάσονα Α.Μ.

Στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ πέρασε η ΑΕ 2002 μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ιάσονα Α.Μ. Στο 40′ ο Παρίσης μετά από ωραία ενέργεια βρήκε τον Βερντόβα και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 60′ ο Κούστας απέβαλε τον Κατσαρό με 2η κίτρινη κάρτα για το δυνατό μαρκάρισμα στον Μασούρα. Η αποβολή προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ενώ παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Αράπης. Ο γκολκήπερ της «Ένωσης» πέντε λεπτά αργότερα παρατηρήθηκε εκ νέου και πήρε με την σειρά του την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ κάτω από τα δοκάρια πέρασε ο 16χρονος Έλντον Λούσι που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Η Α.Ε. 2002 έστω και με εννέα παίκτες στο 85′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Στουμποβίκο και σφράγισε έτσι τη νίκη της.
Α.Ε. 2002: Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσιος, Σταθόπουλος, Παπαϊωάννου, Κιόσσια (67′ Φιλίππου), Βερντόβα (75′ Στουμποβίκος), Πολυχρόνου, Παρίσης, Γάκιας (65′ Λούσι), Κατσαρός.
ΙΑΣΩΝ A.M.: Κωνσταντίνου, Γούσιος, Ανδρέου (74′ Πιτσιάβας), Ρακής, Κωτσαλής, Τσίγγας, Μασούρας, Ζάχος, Καλογριάς, Λιάρος, Μπόγιαν (42′ λ.τρ. Σιόβας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις