Μαντζανάς: Έχουμε άλλους εννέα τελικούς

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος έκανε λόγο για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, αλλά και τη συνέχεια του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα του 2ου Όμίλου της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλωνας Λάρισας, τόνισε:
«Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως όλη αυτή η προσπάθεια ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάποιοι περίμεναν πως θα ξεφουσκώσουμε αλλά τους απογοητεύσαμε. Όλοι μαζί κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο στην αρχή του χρόνου. Η ομάδα έχει ησυχία και ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα παιχνίδια. Κάθε αντίπαλό μας δεν έχει παίζει χωρίς άγχος απέναντι σε εμάς διότι ξέρει πως πάει για ότι καλύτερο μπορεί να καταφέρει. Εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε.»
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, είπε:
«Το παιχνίδι χθες μας δυσκόλεψε πάρα πολύ κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα. Εκεί μέσα είχαμε χάσει με 4-3. Με σοβαρότητα και με σκληρή δουλεία αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι.»
Για το γεγονός πως ακούγονται διάφορα για την προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας, σχολίασε:
«Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε δημοσιογράφος και παράγοντας έχει το δικό του στυλ και τον δικό του τρόπο. Το πως θα λειτουργήσει ο εκάστοτε δημοσιογράφος δεν μας απασχολεί καθόλου και είναι δικό του θέμα. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα αυτή και κοιτάμε να απαντάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»
Για τη συνέχεια της ομάδας, δήλωσε:
«Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα αμέσως μετά την ισοπαλία στον Πιερικό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πιστεύω πως θα είμαστε καλοί. Από εκεί και πέρα έχουμε άλλους 9 τελικούς έτσι ώστε να καρποφορήσει η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά όλο αυτό το χρόνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις