Πρόκριση για τους Παίδες της Νίκης

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος του μίνι-παίδων πέτυχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου παίρνοντας την δεύτερη θέση στον όμιλο που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας το τριήμερο 3-5/02. Μπορεί η ομάδα της Νίκης να μην πέτυχε το βασικό της στόχο που ήταν η πρωτιά του ομίλου, ωστόσο έδειξε ανωτερότητα πετυχαίνοντας 4 νίκες σε σύνολο 5 αγώνων, χάνοντας μόνο το παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου αντιμετώπισε την ομάδα του ΝΟ Λάρισας και το τελικό 14-5 αποδεικνύει την κυριαρχία της ομάδας της Νίκης στην αναμέτρηση. Τα 7 γκολ του Εγνατιάδη Γ, τα 2 του Στεφάνου και τα υπόλοιπα 5 που πέτυχαν οι Γκανάτσιος-Μεριστούδης-Κομνιανός-Σιγανός και Εγνατιάδης Αλ. έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα της Νίκης.

Χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά η ομάδα της Νίκης πέτυχε την δεύτερη νίκη της απέναντι στον ΟΥΚ, καθώς σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο τελικό 7-3 ο Εγνατιάδης Γ. πέτυχε 4 τέρματα ενώ από 1 πέτυχαν οι Γκανάτσιος-Εγνατιάδης Θ.-Κομνιανός.

Στο παιχνίδι με τον Νηρέα Λαμίας το 3-3 του ημιχρόνου έδειχνε ότι ο νικητής θα προκύψει μετά από ντέρμπι. Ωστόσο η ομάδα της Νίκης στην επανάληψη σοβαρεύτηκε και με ένα επιμέρους 9-1 δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της. Στο τελικό 12-4 πέτυχε 5 τέρματα ο Εγνατιάδης Γ., από 2 οι Στεφάνου-Μεριστούδης και από 1 οι Γκανάτσιος-Παπαδημητρίου-Σιγανός.

Η μοναδική ήττα ήρθε στην αναμέτρηση που έκρινε την πρώτη θέση την οποία κατέκτησε ο ομάδα της ΝΕ Λάρισας. Η ομάδα της Νίκης πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια σοβαρεύτηκε αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το τελικό 11-9 που έδωσε την νίκη στους Λαρισαίους. 5 τέρματα πέτυχε ο Εγνατιάδης Γ., 2 ο Μεριστούδης και από 1 οι Γκανάτσιος-Στεφάνου.

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΟΕΑΝΑΒ στο 16-1 σκόραραν ο Καλαντζής 5 τέρματα, ο Εγνατιάδης Θ. 4, οι Εγνατιάδης Αλ.-Κανάκης από 3 και ο Παπουτσής 1.

Η τελική βαθμολογία:
ΝΕ Λάρισας 15
Νίκη Βόλου 12
ΟΥΚ 9
ΝΟ Λάρισας 4
Νηρέας Λαμίας 4
ΟΕΑΝΑΒ 0
με την πρόκριση να μην παίρνει μόνο ο τελευταίος του ομίλου.

Η δεύτερη φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 19-21/05.

Παράλληλα οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις