Παπανικολάου: «Μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα αλλά χαρούμενος από την εμφάνιση δήλωσε ο προπονητής της ΑΕ Ιστιαίας μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη. Ο κ. Παπανικολάου τόνισε επίσης πως θεωρεί τους παίκτες του νικητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπανικολάου:

«Πραγματικά είμαι πολύ στενοχωρημένος κι αυτό γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που είχαμε θα έλεγα καθολική υπεροχή, δεν μπορέσαμε να πάρουμε ισοπαλία. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία στην περιοχή μας, ουσιαστικά δώσαμε το γκολ που πέτυχε. Στη συνέχεια πιέσαμε πάρα πολύ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε, πιέσαμε, παίξαμε από πλάγια, παίξαμε κάθετα, είχαμε σουτ, πολλές ευκαιρίες να κάνουμε τουλάχιστον ένα γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Γι’ αυτό είμαι πολύ στενοχωρημένος με το αποτέλεσμα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα την ομάδα μου πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από εκεί που βρίσκεται. Θεωρώ ότι είναι άδικο αυτό που συνέβη σήμερα θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει την ισοπαλία, αν όχι τη νίκη.

Έχουμε δύσκολο δρόμο, το ξέρουμε, όμως συνεχίζουμε δεν πτοούμαστε ίσα ίσα βλέποντας τέτοιες αποδόσεις στα παιχνίδια παίρνουμε μεγαλύτερο θάρρος να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουμε να σώσουμε αυτή την ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρόλο την ήττα τους πραγματικά για εμένα σήμερα είναι νικητές και θα πρέπει να είναι νικητές και για τους φιλάθλους, τη διοίκηση, για όλους. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης Βόλου και προσωπικά στον συνάδελφο κ. Ξηροφώτο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις