Ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια ο Ρήγας Φεραίος

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο ο Ρήγας αντιμετώπισε όλους τους επίδοξους πρωταθλητές στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Βελεστίνου βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από το ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Θεσπρωτό εντός έδρας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο Ρήγας έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την ομάδα της Ηγουμενίτσας, που ακολουθεί τους «κυανόλευκους» στη βαθμολογία και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Λάκης Μπακάλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, στις δηλώσεις του στάθηκε στα αμυντικά λάθη που παρατηρούνται στην ομάδα και τα οποία στοιχίζουν, ζητώντας από τους παίκτες του μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους.
Φέτος ο Ρήγας δεν είναι το ίδιο παραγωγικός εκτός έδρας, όπως στο Βελεστίνο και θα πρέπει τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να πάρει βαθμούς με αντιπάλους που είναι στα μέτρα του.
Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το παιχνίδι της Κυριακής συνεχίζεται, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και επιστρέφει.
Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει πρόσφατα τον Διαγόρα Σεβαστής εκτός έδρας. Πέρυσι το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βελεστίνο είχε λήξει ισόπαλο 2-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις