Δεν χάνει την πρόκριση η Μπάγερν

Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου αναμετρώνται απόψε στις 21.45 στο Λονδίνο στον επαναληπτικό προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην Άρσεναλ που οδεύει ολοταχώς προς τον έβδομο σερί αποκλεισμό της στη φάση των «16».

Για να αποφύγουν άλλη μία απογοήτευση, οι «Κανονιέρηδες» ελπίζουν στο… θαύμα που έχουν κάνει στο παρελθόν μόλις τρεις ομάδες ανατρέποντας διαφορά 4 τερμάτων: οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λεϊσόες και Παρτιζάν.
Η παράδοση, πάντως, είναι υπέρ των Γερμανών που στις δέκα συναντήσεις τους με την ομάδα του Λονδίνου μετρούν πέντε νίκες έναντι τριών. Παρόλα αυτά, έχουν κερδίσει μόλις τρία από τα τελευταία 13 ματς τους στη διοργάνωση εκτός έδρας, χάνοντας επτά.
Στον αντίποδα οι «Κανονιέρηδες» έχουν ηττηθεί στα επτά ματς και έχουν κερδίσει τα εννέα από τα τελευταία 18 που έχουν δώσει «σπίτι» τους στη διοργάνωση. Ο εντός έδρας απολογισμός τους απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία είναι 11 νίκες, μία ισοπαλία και 5 ήττες.
Η Άρσεναλ θα παλέψει για την επική ανατροπή χωρίς τον ασθενή Οζίλ και τους τραυματίες Ελνενί, Καθόρλα και Μερτεζάκερ, ενώ για τους Βαυαρούς νοκ άουτ έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Λαμ και ο Μπόατενγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Νόιερ.
Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Τσάκα, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Αϊουόμπι, Γουόλκοτ, Σάντσεζ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ουλράιχ, Ραφίνια, Μαρτίνεζ, Αλάμπα, Μπερνατ, Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ, Κόστα, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις