Τον πρώτο λόγο η Ρεάλ κόντρα στη Νάπολι

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στα προημιτελικά του θεσμού για έβδομη σερί χρονιά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-1 του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επί της Νάπολι. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν απόψε στις 21.45 στον ιταλικό νότο.

Βέβαια, το εκτός έδρας γκολ κρατά «ζωντανές» τις ελπίδες της Νάπολι που στοχεύει στην πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι «παρτενοπέι» βασίζουν πολλά και στη δύναμη της έδρας τους, αφού στα τελευταία 20 ευρωπαϊκά ματς στο «σπίτι» τους μετρούν μόλις μία ήττα από την Μπεσίκτας στους ομίλους, έχοντας 13 νίκες και 6 ισοπαλίες.
Απέναντι σε ισπανικές ομάδες, όμως, δεν τα πάνε τόσο καλά, καθώς αποκλείστηκαν τις δύο τελευταίες φορές που βρέθηκαν κόντρα τους σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Γενικότερα, ο απολογισμός τους με Ισπανούς ως φιλοξενούμενους είναι δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δεν έχουν χάσει ποτέ!
Από την άλλη, η Ρεάλ θέλει να συνεχίσει στον δρόμο του να γράψει ιστορία, κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς από τότε που η διοργάνωση μετονομάστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκτός έδρας φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά, αφού έχει χάσει μόλις ένα ματς από τα εννέα που έδωσε. Πάντως, στην Ιταλία δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, μετρώντας 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 18 ήττες.
Ο Άλαν είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους, ενώ για τη «Βασίλισσα» θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βαράν και Κοεντράο.
Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Γκούλαμ,. Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις