Μόλις οκτώ γκολ σε επτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αναποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου από την έναρξη του 2017 συνεχίζεται. Στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Ρήγα, Ιστιαία, Τηλυκράτη, Πύδνα, Αμβρακία Κωστακιών, Αστέρα Πετριτή και Πιερικό, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν συνολικά οκτώ τέρματα, αφού δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στην επίθεση.

Και όπως τόνισε και ο Τίμος Καβακάς, η όλη κατάσταση καταντά εκνευριστική, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για όλους όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η αδυναμία να τελειώνουν οι παίκτες τις φάσεις με επιτυχία δεν έχει να κάνει μόνο με την ατυχία. Χρειάζεται και ικανότητα και συγκέντρωση από πλευράς ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός το πλήρωσε τόσο στο ματς με τον Τηλυκράτη, όταν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 88′, όσο και με την Πύδνα, όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει και δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά που του στοίχισε την ήττα. Αυτοί οι πέντε βαθμοί είναι που έχουν φέρει πίσω τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και δεν του επέτρεψαν να είναι στην κορυφή, έχοντας μια σχετική άνεση, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Την Κυριακή 12/3 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει στο Βόλο κάποια από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Με τον Διαγόρα έμεινε στο 0-0, ενώ με την Πύδνα έχασε 0-1. Επίσης, στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, χάνοντας με 0-2 τον περασμένο Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις