«Θα το πάμε μέχρι τέλους με τα όποια προβλήματα υπάρχουν»

Μπορεί η αποχή των παικτών της Νίκης από τη σημερινή προπόνηση να μην ήταν λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της διοίκησης προς το πρόσωπό τους και να οφείλονταν στο γεγονός πως δεν υπήρχε ζεστό νερό στο γήπεδο (σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των ποδοσφαιριστών), είναι δεδομένο όμως πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αντιπροσωπεία των παικτών της βολιώτικης ομάδας φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικά.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημολιού, Νέτι Μέτσε και Φίλιππου Σκοπελίτη στον Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες»

Δημήτρης Δημολιός: «Ήρθαμε να πούμε λίγα λόγια γι’ αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι η σημερινή προπόνηση δεν έγινε, όχι για το λόγο ότι είμαστε απλήρωτοι, καθώς απλήρωτοι είμαστε έτσι κι αλλιώς κάποιοι δυόμισι κάποιοι τριάμισι μήνες και θα μπορούσαμε να μην κάνουμε προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Ο λόγος που δεν κάναμε προπόνηση σήμερα είναι ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο».

Για το ρεπορτάζ που γράφτηκε και ανέφερε τους λόγους που δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση

Φίλιππος Σκοπελίτης: «Το ρεπορτάζ είναι λάθος. Η αποχή έγινε για τον λόγο που είπε ο Δημήτρης. Τα προβλήματα όμως αυτά υπάρχουν».

Για τη χαρά του στη νίκη της ομάδας του παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε

Φίλιππος Σκοπελίτης: «Έχουμε βάλει έναν στόχο ως ομάδα οπότε όταν κερδίζει η ομάδα πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι και να το δείχνουμε. Τα όποια προβλήματα, στεναχώριες, ο θυμός έρχονται τις επόμενες μέρες αφού περάσει το παιχνίδι».

Γιατί είναι σφιχτή η ομάδα, εννοώ ότι δεν δείχνετε την φρεσκάδα που δείχνατε στα προηγούμενα παιχνίδια;

Νέτι Μέτσε: «Πάντα είμαστε σφιχτοί. Παίζει ρόλο η κούραση και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω σε αυτό».

– Έπαιζες σαν να μην πατούσες στη γη τώρα σε βλέπω λίγο μαζεμένο. Φταίει η κούραση;

Δημολιός: «Είναι η κούραση βεβαίως, έχουν περάσει τόσα παιχνίδια, δεν έχω χάσει λεπτό. Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό, τα πόδια έχουν επιβαρυνθεί. Αυτός είναι ο λόγος γιατί όσο περνάν οι αγωνιστικές είναι παραπάνω τα λεπτά συμμετοχής».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Τηλυκράτη

Σκοπελίτης: «Είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι, αφήνουμε τα προβλήματα στην άκρη και πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει και το ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων και πάμε να ευνοηθούμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε κάνει ένα σερί έξι στα έξι, δεν μπορούμε να παρατήσουμε όλον αυτόν τον κόπο που κάναμε, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας για τα προβλήματα. Μιλήσαμε με τα παιδιά το μεσημέρι στην προπόνηση και είπαμε θα το πάμε μέχρι τέλους με τα όποια προβλήματα υπάρχουν».

Μέτσε: «Προσωπικά είμαι πανέτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι όπως και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε μια απώλεια του Γιώργου Νικλητσιώτη, πιστεύω να την καλύψουμε. Πάμε για την νίκη δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δημολιός: « Κάθε παιχνίδι πλέον το κοιτάμε ξεχωριστά. Όπως και στα προηγούμενα έξι που έχουμε κάνει το σερί θέλουμε να το συνεχίσουμε. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, όταν έχεις τόσες πολλές νίκες μαζεμένες είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».

Αν τα προβλήματα θα επηρεάσουν την περαιτέρω πορεία της ομάδας

«Απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν μας έχουν επηρεάσει αυτά τα προβλήματα. Τουλάχιστον το αγωνιστικό κομμάτι. Ωστόσο όταν πάμε στην προπόνηση σκεφτόμαστε τι προβλήματα έχουμε, ο άλλος δεν είχε ρεύμα, δεν είχε νερό να κάνει μπάνιο σπίτι του… σίγουρα τα προβλήματα του κάθε ανθρώπου επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Έτσι είναι και με εμάς. Δεν μπορείς να αποδίδεις το ίδιο όταν είσαι πληρωμένος με το όταν είσαι απλήρωτος και δεν έχεις ρεύμα σπίτι σου».

– Τελικά τα προβλήματα επηρεάζουν ή όχι γιατί δεν απάντησες

Σκοπελίτης: «Σίγουρα επηρεάζουν τα προβλήματα και σιγά σιγά γίνονται εντονότερα».

Δημολιός: «Να ξεκαθαρίσω πως τις πληρωμές του ρεύματος δεν τις κάνει ούτε ο πρόεδρος ούτε κανένας. Εμείς τις κάνουμε είναι στα δικά μας ονόματα. Το θέμα είναι πως για να το πληρώσουμε εμείς πρέπει να έχουμε πληρωθεί από την ομάδα».

Πόσο σας βοήθησε ο κόσμος που ήρθε μαζί (Ιστιαία) και ήταν στην κερκίδα;

Μέτσε: «Πάρα πολύ. Σε μια φάση στο τέλος του αγώνα νόμιζα πως παίζαμε στο γήπεδό μας. Το πανηγυρίσαμε πολύ το αποτέλεσμα. Ήταν σημαντική η βοήθειά τους και πιστεύω να μας ακολουθήσει και στη Λευκάδα, αν και λίγο δύσκολο αλλά θα το ήθελα πολύ».