Μπέος: «Θα γινόταν μάχη με τη Λάρισα και τον Αστέρα Τρίπολης»

Ως μήνυμα αντίστοιχο αυτών που κάποτε έστελνε ο Σωκράτης Κόκκαλης χαρακτήρισε την πρόσληψη Βούζα στον Ολυμπιακό ο Αχιλλέας Μπέος.

Μιλώντας στον «Arena FM 89,4», σημείωσε ότι με αυτή την επιλογή ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να δείξει ότι δεν χρειάζεται άλλον προπονητή για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη, ο Μπέος χαρακτήρισε ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ ότι τον έχει επενδυτή και αφού τόνισε ότι έχει αγνές προθέσεις, σημείωσε ότι τον ενδιαφέρει να φτιάξει το ποδόσφαιρο και όχι να διεκδικήσει το παρασκήνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος

Για τον Ιβάν Σαββίδη:«Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Σαββίδης έχει αγνές προθέσεις. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον άνθρωπο. Όπως κάνουν λάθη οι ποδοσφαιριστές, έτσι μπορεί να κάνουν λάθη και οι διαιτητές. Τα ανθρώπινα λάθη δεν ενοχλούν κανέναν. Αυτό θέλει ο Σαββίδης και αυτό τον ενδιαφέρει.

Δεν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει μερίδιο του παρασκηνίου. Δεν τον ενδιαφέρει να δημιουργήσει έναν στρατό υπέρ του ΠΑΟΚ. Τον ενδιαφέρει να φτιάξει το ποδόσφαιρο και να μην αδικείται ο ΠΑΟΚ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε και αν πει και δυο κουβέντες λάθος, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε κόντρες και ίντριγκες. Βοηθήστε όλοι τον Σαββίδη. Είναι ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του που έχει έναν τέτοιο επενδυτή».

Για το μεταφραστή του Ιβάν Σαββίδη:«Η μετάφραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο μεταφραστής που έχει ο Σαββίδης, αν του βάλεις μια μακαρονάδα, θα αφήσει την μετάφραση και θα πάει στην μακαρονάδα… Πολύ καλός άνθρωπος ο Γιώργος, αλλά από ποδόσφαιρο δεν…».

Για το αν προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ να περάσει τον Ολυμπιακό:«Όχι, για μένα δεν προλαβαίνει. Γιατί αυτοκτόνησε! Αυτή όμως είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου, να πηγαίνει η Ξάνθη μέσα στην Τούμπα και να μην μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν συνέβαινε μέχρι τώρα, γιατί πάντα βρισκόταν ένας… Αρετόπουλος, ένα… εργαλείο, έδινε τρία φάουλ έξω από την περιοχή, ένα πέναλτι και τελείωνε η ιστορία. Αυτό όμως δεν είναι ποδόσφαιρο. Και ξέρετε γιατί δεν το χάνει; Γιατί πήρε προπονητή τον Βούζα! Είναι ένα μήνυμα από τον Μαρινάκη, όπως έστελνε μηνύματα παλιότερα και ο Κόκκαλης. Τι να τον κάνει άλλον, αφού το πρωτάθλημα το πήρε».

Για τον Άρη και τον Ηρακλή:«Εγώ εύχομαι και ο Ηρακλής να παραμείνει αλλά και ο Άρης να ανέβει, γιατί το πρωτάθλημα τους χρειάζεται. Ο Άρης έχει πολύ βαριά φανέλα, καμία σχέση με αυτή της Λαμίας αλλά και του Απόλλωνα. Οι οκτώ βαθμοί δεν είναι αδύνατο να καλυφθούν, αλλά δεν είναι και εύκολο».

Για το ποιος θα πέσει από την Σούπερ Λίγκα:«Αν ο Ηρακλής και η Βέροια δεν είχαν αυτά τα προβλήματα, οι ομάδες που έπρεπε να πέσουνε είναι ο Λεβαδειακός, μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και μετά θα γινόταν μάχη με την Λάρισα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ηρακλής θεωρώ αδικεί τον εαυτό του. Να ακούσουνε και αυτοί οι ανεγκέφαλοι στην Θύρα 10, που νομίζουν ότι ο Ηρακλής είναι ιδιοκτησία τους. Είναι ακέφαλη η ομάδα και αν είχε έναν οποιονδήποτε παράγοντα, δεν χρειάζεται να ήταν κάποιος “μεγάλος”, θα είχε πολύ καλύτερη τύχη. Δεν θα έχανε στον Ατρόμητο στο 93’, τι άλλο να πούμε; Οι φίλαθλοι πρέπει να βγάζουν ένα εισιτήριο και να στηρίζουν την ομάδα, τίποτα παραπάνω. Όταν οι φίλαθλοι θέλουν να έχουν άποψη και να επηρεάσουν παράγοντες και να προσπαθούν να διοικήσουν, οδηγούν την ομάδα στην καταστροφή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις