«Αύριο κ. Τζήμα να πίνετε καφέ στην Κατερίνη»

Στο ραδιόφωνο του BlueHeart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Κολόζος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Τζήμας θα πρέπει άμεσα να αναχωρήσει για Κατερίνη. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βοηθήσει σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κολόζου:

«Εγώ ήρθα εδώ σαν διοίκηση. Τα παιδιά το μεσημέρι στην προπόνηση ήταν για άλλη μία φορά με την απουσία του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, τον τελευταίο καιρό, του κ. Τζήμα. Τα παιδιά αυτά είναι μέσα στην καρδιά μας. Έχουν αξιοπρέπεια, παλεύουν για την αξιοπρέπεια της ομάδας και θα τελειώσουν με τη Νίκη μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά τα προβλήματα δεν τους αφήνουνε. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ακούστηκε για 2.5-3.5 απλήρωτα τα παιδιά. Άλλοι λένε ότι είναι πληρωμένοι αλλά είναι εξαφανισμένοι. Έχουν το φόβο να πάνε στα σπίτια τους και να βρούνε τις πόρτες κλειστές, χωρίς ρεύματα.

Σήμερα συγκεκριμένα ή αύριο αν ο κόουτς θέλει, που θέλει, να κάνει μία προπόνηση στην Πορταριά, τα παιδιά δεν έχουν βενζίνη να βάλουν στο αυτοκίνητο. Έχουμε υποσχέσεις. Οι προπονητές παλεύουν μόνοι τους, οι οποίοι από τη μέρα που ήρθαν δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ.

Όλα αυτά πρέπει να τα πούμε γιατί τα παιδιά αν κάνουν μία γκέλα να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Εμείς αυτά τα παιδιά και με γκέλα και με ήττα, ο κόσμος θα τα στηρίξει. Δεν μπορεί όμως να βγαίνει να δίνει υποσχέσεις ο πρόεδρος της Διοικούσας το Σάββατο σε εκπομπές και να λέει την Κυριακή θα πάρουν χρήματα και να τους έχεις από Τρίτη σε Δευτέρα και από Τετάρτη σε Πέμπτη και να παίζουμε την κουτσή Μαρία… Κάποια στιγμή θα πει για το παραμύθι των εσόδων. Κάποια στιγμή τα παραμύθια έχουν κι ένα τέλος. Το παραμύθι του κ. Τζήμα δεν έχει τέλος. Δυστυχώς.

Τα παιδιά αυτά είναι ήρωες. Κάνουν προπόνηση μόνοι τους μαζί με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουνε. Θεωρώ πως τα παιδιά θα δώσουν και την ψυχή τους για τη Νίκη αλλά καλό θα κάνει ο κ. Τζήμας να κάνει λίγο πίσω, να μην κάνει υποσχέσεις, να μην εμφανίζεται. Το ‘χω ξαναπεί, να αφήσει την ομάδα να ηρεμήσει και θα πω την προσωπική μου γνώμη, αν μπορεί σήμερα το βράδυ να πάρει ένα τρένο και να φύγει για Κατερίνη. Είναι η προσωπική μου άποψη, για να ηρεμήσει η ομάδα και όσοι αγαπάνε τη Νίκη αυτή τη στιγμή, γιατί ακούμε πολλά “αγαπάω τη Νίκη, θα βοηθήσουμε, θα κάνουμε”, θα πρέπει να ‘ρθούνε δίπλα στην ομάδα αυτή τη στιγμή, να μην κοιτάξουν κανέναν Τζήμα. Δεν υπάρχει για μένα ο Τζήμας. Γιατί όταν τα ‘λεγα κάποια στιγμή τα Χριστούγεννα έγινα κακός. Ο κ. Τζήμας δεν υπάρχει στην ομάδα. Η ομάδα προχθές γύριζε και πανηγύριζε στην Δημητριάδος και ο κ. Τζήμας μόλις είδε την ομάδα, έφυγε. Ψάχνουν να τον βρουν και δεν τον βρίσκουν. Ακόμη και για θέματα ανθρωπιάς, ούτε γι’ αυτό στάθηκε. Τα παιδιά είναι μία γροθιά, το είδα την Κυριακή, μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο. Είναι μία γροθιά.

Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν. Ακούσαμε για γυμναστές, για τεχνικούς διευθυντές, μην πάμε πάλι στα παλιά. Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας είναι απουσία του προέδρου. Έχει πάει μόνο στα παιχνίδια της Κατερίνης και στη Φιλιππούπολη. Μας έχει κουράσει το ψέμα. Αυτό το εγώ. Οι χορηγίες οι μεγάλες δεν έχουν έρθει στην ομάδα. Οι χορηγοί είναι από το Βόλο. Τα παιδιά πληρώνονται από τον κόσμο της Νίκης και θα συνεχίζουν να πληρώνονται από τον κόσμο της Νίκης και από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.

Να έρθουνε κοντά. Εκτός από τα εισιτήρια όσοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να έρθουνε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και στη Δ.Ε. του ποδοσφαίρου, όχι όμως στον κ. Τζήμα. Ο κ. Τζήμας από σήμερα έχει τελειώσει μετά από αυτό που έχει γίνει. Μας έχει ξεφτιλίσει. Έλεος. Αύριο κ. Τζήμα να πίνετε καφέ στην Κατερίνη»