Έδυσε το «άστρο» του Ελευθεριάδη μαζί με τη δήθεν συναίνεση

Όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Ελευθεριάδης με δηλώσεις που έκανε στον Arena FM 89.4 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη συναινετικό (!), ενώ παραδέχθηκε ότι πήρε το χρίσμα από τον Γκιρτζίκη.

Η ανακοίνωση της απόσυρσης δεν είναι τυχαία. Οφείλεται στο ότι όπως όλα δείχνουν θα χάσει τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΠΣ Πιερίας, στις 20 Μαρτίου, ενώ και σε επίπεδο εκλογών της ΕΠΟ η παράταξη που υποστηρίζει τον Βαγγέλη Γραμμένο διαρκώς μεγαλώνει, ενώ η δική του υποψηφιότητα φυλλορροεί.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και εκλεκτός του «συστήματος της ΕΠΟ» είπε πως μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κράτησε συναινετική στάση, ενώ υποστήριξε πως η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου ήταν υποκινούμενη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο. Βέβαια ο κ. Ελευθεριάδης δεν εξήγησε γιατί οι δικηγόροι της ΕΠΟ ψήφισαν υπέρ της προσφυγής του Μητρόπουλου και ποιους τους έβαλε…
Το πρωί της Τετάρτης (8/3) υπήρξε δημοσίευμα σε ιστότοπο της Πιερίας το οποίο ανέφερε: «οριστικά και επίσημα ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας ανακοίνωσε σε έκτακτη συνεδρίαση της τοπικής ΕΠΣ ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου».
Το Soccerplus επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, ο οποίος υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας και της ΕΠΟ όποτε αυτές γίνουν.
Λίγο αργότερα όμως με δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται τελικά να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΟ:
“Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό. Εγώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος
«Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε.
Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου.
Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές;
Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο”.
Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις