Με όλα τα “όπλα” ο Ολυμπιακός Β. στο ντέρμπι

Με όλα του τα «όπλα» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, την Κυριακή 12/3 στο Πανθεσσαλικό. Ο Τίμος Καβακάς μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Ούγκο Μαστάντο και Γρηγόρη Ευθυμιάδη, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό

να έχει περισσότερες και ποιοτικές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Αρκετές θέσεις στην 11αδα «παίζονται», καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και έτοιμη να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Απόλλωνα, που θα την φέρει μετά από πολλές αγωνιστικές στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Σήμερα Τετάρτη (8/3) η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, με τον Τίμο Καβακά να δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στον τομέα της τακτικής που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν αδυναμίες το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις