Τζήμας: «Θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής»

Στο ραδιόφωνο του VOLOS 98.6 και στην εκπομπή Classico με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, φιλοξενήθηκε ο κ. Τζήμας με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις παικτών της Νίκης για ασυνέπεια στις πληρωμές τους. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Συλλόγου εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης των πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές ενώ ανέφερε πως μαζί με επιφανείς παράγοντες θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης μέσω των προσεχών εκλογών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζήμα στον VOLOS 98.6 FM:

«Η διοίκηση Τζήμα ούτε έβγαλε ούτε θα βγάλει παγκάρι. Μην ξεχνάτε πως μετά την πρόταση μομφής τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν σε μία σειρά μετά τις 25 Ιανουαρίου. Επιλέξαμε να κρατήσουμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές που είναι από άλλες πόλεις που αυξάνουν τα έξοδα. Κάποιοι παίκτες επιλέξαμε να μείνουν σε ξενοδοχείο γιατί είναι δύσκολο αυτό τον καιρό να βρεις σπίτι για να νοικιάσεις καθώς οι ιδιοκτήτες ζητούν τα χρήματα όλα μπροστά. Τα έξοδα αυξήθηκαν με τις πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις. Προσθέτοντας και τα πρόστιμα που προέκυψαν, αναγκαστήκαμε να πάμε παραπίσω τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Τώρα αν κάποιος είπε πως δεν είχε πετρέλαιο για να κάνει μπάνιο και τελικά ήταν χαλασμένο ένα σωληνάκι που διορθώθηκε, αυτά είναι αστειότητες. Ξέρω πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει πληρώσει το ρεύμα από τον Αύγουστο. Δεν θέλω να το σκαλίσω άλλο, αλλά τα ξέρει ο κ. Κουκουτής καλύτερα. Είναι χαζομάρες και ηλιθιότητες.

Η ομάδα έχει όντως να κάνει δύο μήνες πληρωμές. Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει και τις δύο πληρωμές (δύο μήνες) την επόμενη εβδομάδα. Όμως το πρόβλημα δεν είναι οι πληρωμές. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν στην εκπομπή του κ. Νταφέκα, ανακοίνωσα ότι θα υπάρξει ένα σχήμα που θα διεκδικήσει τις εκλογές στον Ερασιτέχνη. Από ‘κει και πέρα προέκυψαν τα προβλήματα… Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Για το αν θα συμμετάσχει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

«Είχα δηλώσει στην τηλεόραση ότι δεν θα λάμβανα μέρος στις εκλογές. Όμως μετά τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα και μετά από συζητήσεις με επιφανείς ανθρώπους αποφάσισα να συμμετάσχω. Έχω αλλάξει άποψη και θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση του κόσμου. Ο κόσμος θα αποφασίσει σε ποιον θα αφήσει την τύχη του συλλόγου. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός. Τώρα αν αυτό αποτελεί την αφορμή κάποιοι να πολεμάνε την ομάδα… Ας το κάνουν».

Για το αν στο σχήμα των ανθρώπων που ανέφερε ότι θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, συμμετέχει και ο κ. Φάτσης

«Απ’ όσο γνωρίζω ο κ. Φάτσης συμμετέχει σε άλλο σχήμα»

Για τα δύο τουλάχιστον ψηφοδέλτια και το κώλυμα με το καταστατικό

«Θα μου επιτρέψτε όσον αφορά το καταστατικό και μετά από συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν μπορεί να υπάρξει κι άλλη λύση. Άλλωστε αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση της μομφής. Σκεφτείτε να υπάρχει δύο τρεις χιλιάδες κόσμος στην ψηφοφορία και να θέλει να εκλεγεί συγκεκριμένη διοίκηση. Τι θα κάνεις;»

Για την απόφαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης να ψηφίσουν μόνο τα ενήμερα οικονομικά μέλη

«Τα τελευταία χρόνια δεν τηρείται αυτό. Ακόμη και στην απόφαση της Γ.Σ. να αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα ακόμη και μη ενήμερα οικονομικά μέλη συμμετείχαν στη διαδικασία. Στην περίπτωση της μομφής επίσης ψήφισαν άτομα που δεν είχαν συμπληρώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ως μέλη για να μπορούσαν να ψηφίσουν. Εμείς θα επιδιώξουμε με δημοκρατικά μέσα και στοιχεία να γίνει το ίδιο. Αυτή θα είναι η δική μας τοποθέτηση. Αν κάποιοι πιστεύουν πως θα ψηφίσουν 120 μέλη, τότε θα το δούμε εκείνη τη στιγμή».

Για την προτροπή του αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής, κ. Κολόζου να επιστρέψει στην Κατερίνη

«Ο κ. Κολόζος δεν θα μου υποδείξει εμένα τι θα κάνω. Τον άκουσα να λέει ότι κάνουμε διαχείριση. Ο λογιστής εδώ είναι. Αυτά είναι αστειότητες. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον κ. Κολόζο, ούτε θα κλείσω το στόμα κανενός. Είμαι δημοκρατικός και έχω μάθει να ακούω. Είδατε πως έχω αντιδράσει στις ύβρεις, ακόμα και σε πανό που κρέμασαν. Δεν έχω κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα. Η δουλειά μου είναι η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια».

Για τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν την ομάδα η οποία θα διεκδικήσει τον Ερασιτέχνη

«Όταν θα φτάσει η ώρα και ολοκληρωθούν οι επαφές θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση. Όλα θα γίνουν δημοκρατικά και σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται και χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις