Όμορφη εκδήλωση των διαιτητών μπάσκετ Μαγνησίας (68 photos)

Σε μία όμορφη εκδήλωση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Αίθριον», παρουσία του νέου διοικητικού συμβουλίου και των διαιτητών μελών του συνδέσμου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, το μέλος της ΚΕΔ ΕΟΚ

Κώστας Κορομηλάς, το μέλος της ΚΕΔ ΕΣΚΑΘ Γιούλα Μόρφη, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Κώστας Μπούσιας, ο ταμίας της ΟΔΚΕ Γιώργος Μιναρετζόπουλος, το μέλος της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη, καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Χατζόπουλος.
Ο νέος πρόεδρος του ΣΔΚΜ, Δημήτρης Τζαφλέρης, ευχήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου καλή και δημιουργική χρονιά, με πετυχημένες διαιτησίες, ενώ τόνισε πως το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει βαρύ φορτίο. Κι αυτό, καθώς οι προηγούμενες διοικήσεις έχουν οδηγήσει τον Σύνδεσμο πολύ ψηλά σε επίπεδο και θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά που φοιτούν στη νέα σχολή διαιτησίας να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη σχολή και να έχουν πετυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.
Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου και ο ΣΔΚΜ σχεδιάζει τη διοργάνωση εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι για να γιορταστεί η επέτειος.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Φαρμάκης, Χατζόπουλος, Μπούσιας, Κορομηλάς, Μιναρετζόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΚΜ Σταύρος Βαφειάδης, καθώς και η κα Μόρφη. Όλοι τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον Σύνδεσμο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για πολλούς συνδέσμους στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις. Φέτος ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας τίμησε τρεις καταξιωμένους Βολιώτες πρώην καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι διακρίθηκαν στα παρκέ και δόξασαν το ελληνικό μπάσκετ, ενώ αποτέλεσαν και παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος τους. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι Γιώργος Καλαϊτζής, Νίκος Μπουντούρης και Κώστας Μωραΐτης. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι τρεις δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν για λογαριασμό τους, ο πατέρας του Μπουντούρη και του Καλαϊτζή, καθώς και ο αδερφός του Μωραΐτη. Πριν τις βραβεύσεις προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο με στιγμές από την καριέρα του κάθε καλαθοσφαιριστή.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευση του Κώστα Κορομηλά (την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Γιώργος Μιναρετζόπουλος) με το βίντεο που προβλήθηκε να θυμίζει παλιές όμορφες στιγμές του κορυφαίου Έλληνα διαιτητή.
Επίσης, βραβεύτηκαν και οι διαιτητές-μέλη του ΣΔΚΜ που ανέβηκαν κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Ζαχαρής και Θάνος Παριανόπουλος από την Α2 στην Α1, οι Θανάσης Δόλγυρας και Βαλεντίνος Κέτουλας από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική, καθώς και οι Ελένη Αβραμίδου, Χρήστος Μπάρδας, Γιάννης Μπουγλός και Νίκος Καντερές για την άνοδό τους από το τοπικό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ακολούθησε η κοπή πίτα και δείπνο που παρέθεσε ο ΣΔΚΜ στα μέλη και στους προσκεκλημένους.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Μαγνησίας:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις