Austrian Boys: Κερδίζουμε την Κυριακή, ανεβαίνουμε κατηγορία…

Ανακοίνωση με την οποία καλούν το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου στο …ματς της χρονιάς με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό εξέδωσαν οι Austrian Boys. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η φετινή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Για εμάς αυτές τις ημέρες τίποτα άλλο δεν έχει σημασία…

…Όλη η πόλη του Βόλου πρέπει να ξεσηκωθεί και να στηρίξει μαζικά και δυνατά τους παίκτες της ομάδας μας προκειμένου να κερδίσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.
Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες μας και φυσικά τους χιλιάδες οπαδούς και φιλάθλους, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζουμε κάθε Κυριακή, παίρνουμε το πρωτάθλημα, ανεβαίνουμε κατηγορία και ατενίζουμε το μέλλον πλέον με αισιοδοξία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα το πετύχουμε. Το χρωστάμε στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.

Austrian Boys

Υ.Γ.Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή στις 3 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να δείξουμε την στήριξη μας και την πίστη μας στους παίκτες μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις