Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση των ομαδικών αθλημάτων των Λυκείων στη Μαγνησία

Oλοκληρώθηκε η Α’ φάση των ομαδικών αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και χειροσφαίρισης, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Διοργανώτρια Αρχή ήταν η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων με Πρόεδρο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Σωκράτη Σαβελίδη.

Οι σχολικοί αγώνες ξεκίνησαν στις αρχές του Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκαν προχθές με τους τελικούς της πετοσφαίρισης.
Τους αγώνες οργάνωσε και υλοποίησε η ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας. Η Υπεύθυνη της ομάδας, κ. Ιωάννα Ράμμου, σε δηλώσεις σχετικά με τους αγώνες αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο από κάθε προηγούμενη χρονιά αριθμό συμμετοχών των σχολικών ομάδων, καθώς επίσης και για το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και τις εξαιρετικές παρουσίες των ομάδων όλων των σχολείων στους αγωνιστικούς χώρους. Επισήμανε ότι όλοι οι συμμετέχοντες επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι προετοίμασαν και συνόδευσαν τις σχολικές ομάδες. «Αξιοσημείωτο είναι, ότι οι Διευθύνσεις των Σχολείων και οι σύλλογοι των διδασκόντων έκαναν την κατάλληλη προεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό φίλαθλο πνεύμα, όπως αρμόζει σε μαθητές- θεατές.
Στην προσπάθεια μας να οργανώσουμε σωστούς σχολικούς αγώνες είχαμε συμπαραστάτες την Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Νάνσυ Χατζηπαντελή, την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, η οποία παραχώρησε όχι μόνο τους αθλητικούς χώρους του Δήμου αλλά και το έμψυχο δυναμικό της, την Σχολή Ποδοσφαίρου «Αγία Παρασκευή» του κου Αλέξανδρου Μαλακασιώτη και φυσικά τον Γιατρό των αγώνων κ. Νικόλαο Ρούμπο. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλό του σχολικού αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος γενικότερα .
Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και η ομάδα Φυσικής Αγωγής, ευχόμαστε στις νικήτριες ομάδες της καλαθοσφαίρισης (2ου ΓΕΛ Βόλου για τα κορίτσια και 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας για τα αγόρια ), του ποδοσφαίρου (4ου ΓΕΛ αγόρια) της Πετοσφαίρισης (4ου ΓΕΛ αγόρια και κορίτσια) και χειροσφαίρισης (ΓΕΛ Αγριάς αγόρια ) καλή επιτυχία στην Β’ φάση των αγώνων, που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα στη Λάρισα», τόνισε η κ. Ιωάννα Ράμμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις