Κλήθηκαν για κατάθεση στο Koriopolis Μαρινάκης και παίκτες!

Να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Koriopolis ειδοποιήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει απαλλαγεί δια βουλεύματος για την εν λόγω υπόθεση, αλλά ο γραμματέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήδη τον ενημέρωσε πως σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις (θα γίνουν άλλες τρεις συνεδριάσει μέσα στο Μάρτιο) θα πρέπει να παραστεί για να καταθέσει.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 120 ευρώ στον Βίκτωρα Μητρόπουλο και στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη γιατί δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν, ενώ διέταξε τη βίαιη προσαγωγή αμφοτέρων στην επόμενη δικάσιμο, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Παράλληλα και παρά την αρνητική εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες ποδοσφαιριστές (εν ενεργεία και παλαίμαχοι) που είχαν συμμετάσχει σε αγώνες που η UEFA τους έχει χαρακτηρίσει χειραγωγημένους. Έτσι, από την λίστα που είχε προταθεί, αποφασίστηκε να κληθούν μεταξύ άλλων οι Καπάνταης, Κόρμπος, Καρακώστας και Δωροβίνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις