Παπαδόπουλος: «Ανέβηκε ο πήχης…»

Χωρίς άγχος θα κυνηγήσει ο Διαγόρας Σεβαστής το «όνειρο» της ανόδου, αφού η σεζόν ανεξαρτήτως κατάληξης θεωρείται επιτυχημένη.

Ακόμη και τις πλέον αισιόδοξες καλοκαιρινές προβλέψεις υπερβαίνει ο Διαγόρας Σεβαστής, ο οποίος εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε παραμένει ακόμη στο κόλπο της ανόδου.

Μια εξέλιξη, την οποία πολύ λίγοι περίμεναν στο ξεκίνημα του «μαραθωνίου» ωστόσο αποτελεί απτή πραγματικότητα. Στις τάξεις του Διαγόρα, πάντως, εμφανίζονται έτσι κι αλλιώς ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πουν «όχι» αν η πρόκληση της ανόδου τους χτυπήσει την… πόρτα. «Η ομάδα έχει εκπληρώσει τον στόχο της, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος», δήλωσε στην «Μ» ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής Κώστας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Στην πορεία ανέβηκε ο πήχης, βλέποντας ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Έτσι και αλλιώς, πάντως, η ομάδα είναι πετυχημένη. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με διοικητικές προεκτάσεις κόντρα στην Πύδνα Κίτρους, με τους «πράσινους» να παρατάσσονται πλήρεις αφού επιστρέφει από τιμωρία ο Σαμανίδης.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις