Κούγιας: «Αν δεν αδειοδοτηθούμε μέχρι τις 10 Απριλίου θα υποβιβαστούμε»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για την αίτηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ παράλληλα τόνισε πως το μέλλον του είναι στη Λάρισα.

«Δεν αποσυντονιζόμαστε εμείς και δεν απαντάμε παρά το γεγονός πως το θέμα της Ερασιτεχνικής είναι πολύ σοβαρό και βλέπετε πως το αντιμετωπίζουμε με πολλή ηρεμία. Δεν γνωρίζω τον συνάδελφό μου που το υπογράφει, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ.

Όταν έχεις ήδη αδειοδοτηθεί από τους προηγούμενους μήνες που σημαίνει πως η χρονιά ήταν άψογη, όταν τα Χριστούγεννα ήρθε και η επιτήρηση, όταν έχουν γίνει δύο γενικές συνελεύσεις, όταν συντάσσεις φάκελο αδειοδότησης με τη δυσκολία που υπάρχει, όταν τα έχεις όλα αυτά και παρ’ όλα αυτά προσδιορίζεις την ημέρα που θα κριθεί η αδειοδότησή σου, μια αίτηση που λες ότι είμαι βέβαιος πως αυτά που λένε οι ορκωτοί λογιστές, οι τράπεζες, το ΙΚΑ, η Εφορία, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όσοι εργάστηκαν είναι ψέματα και έχουν γίνει παράνομες ενέργειες τι κάνεις; Ζητάς δηλαδή από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων να μην λάβει υπόψη της αυτά τα στοιχεία και μάλιστα έχεις φροντίσει να το διαδόσεις και ένα μήνα πριν.

Το δικόγραφο μας κοινοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (9/3). Την προηγούμενη Πέμπτη, μια εβδομάδα πριν δηλαδή, έκανε ανακοίνωση ότι θεωρεί παράνομα όλα όσα έχει κάνει η ΑΕΛ στον φάκελο Αδειοδότησης και εκείνο που δεν λέει πουθενά είναι ότι εάν πραγματικά αμφισβητείται ο φάκελος και δεν αδειοδοτηθούμε μέχρι τις 10 Απριλίου ότι θα υποβιβαστούμε. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος λέει πια, ότι αν δεν πάρεις την άδεια μέχρι 10 Απριλίου υποβιβάζεσαι. Αυτό ζητάνε, να υποβιβαστούμε…

Μάλιστα όλα αυτά όταν δεν υπάρχει καμία προσφυγή, δεν υπάρχει κάποιος να εμφανιστεί και να πει μου χρωστάνε. Είναι εξοφλημένοι όλοι. Έχουμε μείνει μόνο πίσω ένα μήνα στην εξόφληση των ποδοσφαιριστών και νομίζω πως και στο ραδιόφωνο ένα μήνα πίσω είμαστε κι’ αυτό γιατί η ΝΟVA δεν μας έχει εξοφλήσει ακόμα την δόση του Δεκεμβρίου. Επίσης από την δόση του Ιανουαρίου που πρόκειται να πάρουμε, τα χρήματα θα τα πάρει όλα ο Πηλαδάκης. Του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου, του Μαρτίου και του Απριλίου θα πάνε όλα στον κ. Πηλαδάκη.

Με πολλή ηρεμία και χωρίς να θέλω να προκαλέσω καμία αντιπαλότητα, θέλω να παρακαλέσω αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι είναι στην Ερασιτεχνική αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, δηλαδή η Ερασιτεχνική που διοικείται από την κ. Τσαγκάλη που ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ, δεν έχει έρθει καν στο γήπεδο υποθέτω, μου έχει πει ότι έχει πάρει ένα διαρκείας δεν τον έχω δει σε κανένα ματς. Παρακαλώ αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ποτέ μια ομάδα να ηρεμήσουν και να μην μπλέκουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις με το ποδόσφαιρο και με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Να μην παρασύρουν τους οπαδούς με τέτοια νοοτροπία. Δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε την ΑΕΛ να χρησιμοποιούμε για πολιτικές αντιπαραθέσεις, ούτε να δημιουργούμε κλίμα διχασμού, ούτε να δίνουμε το δικαίωμα στους ανταγωνιστές μας

Εγώ σε λίγες μέρες ολοκληρώνω τις διαδικασίες να γίνω δημότης της Λάρισας και προορίζω το μέλλον να ζήσω στην Λάρισα. Τις επόμενες μέρες πιθανώς να αναγγείλω και τη δημιουργία ενός δικηγορικού γραφείου-παραρτήματος στη Λάρισα. Η προσωπική μου ζωή είναι στη Λάρισα. Ας αξιοποιήσουν τις γνώσεις μου, τις νομικές μου δυνατότητες, την όποια οικονομική οντότητα μου δίνει η δουλειά μου, την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και αν έχουν καλή θέληση όλα θα βρεθούν.Εγώ κυκλοφορώ στη Λάρισα μόνος μου και εισπράττω απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Να βάλουμε την ομάδα πάνω από όλα και όλα τα άλλα περισσεύουν. Εμείς δεν θα ξαναπαντήσουμε με ανακοίνωση…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις