Λ. Πρέκας: Η Νίκη κρατά την τύχη στα χέρια της

Αισιοδοξία, χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά είναι τα μεγάλα “όπλα” της φετινής Νίκης στο μπάσκετ, σύμφωνα με τον προπονητή της Λάμπρο Πρέκα. Οι “κυανόλευκοι”, αύριο Σάββατο στις 5μ.μ στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, αντμετωπίζουν τον Γ.Σ. Αλμυρού με αποκλειστικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και τους δύο βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου της στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας Λάμπρος Πρέκας…

…δήλωσε στο  goalpost.gr: “Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους. Πρώτος στόχος μας ήταν και παραμένει να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Κρατάμε πλέον την τύχη στα χέρια μας και δεν εξαρτάμε την πορεία μας από αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει στα ματς που απομένουν, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας, ενώ έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς παράγοντες που γνωρίζουν καλά το μπάσκετ. Θεωρώ πως η Νίκη φέτος μπορεί να κάνει πραγματικότητα τους υψηλούς της στόχους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις