Αναβλήθηκε το παιχνίδι Σαρακηνός-Παγασητικός

Το παιχνίδι του Σαρακηνού με τον Παγασητικό, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Σάββατο (11/3) στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου αναβάλλεται, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΣΘ. Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με έγγραφο ενημέρωσε την ΕΠΣΘ ότι η ΕΠΟ έχει ορίσει δυο αναμετρήσεις στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» σε διάστημα τριών ημερών κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αυριανή αναμέτρηση Σαρακηνού- Παγασητικού να αναβληθεί, δεδομένου

ότι τα άλλα δυο παιχνίδια είναι ορισμένα από ανώτερη αρχή σε σχέση με την ΕΠΣΘ. Πρόκειται για τους αγώνες κυπέλλου γυναικών Βόλος 2004- Τρίκαλα (Κυριακή 12/3), ενώ τη προσεχή Τετάρτη (15/3) είναι προγραμματισμένος να γίνει ο ημιτελικός ανάμεσα στους Νέους της ΕΠΣ Σερρών και αυτούς της ΕΠΣ Αχαΐας, για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Σύμφωνα με σχετική γνωμάτευση, τα δυο παραπάνω παιχνίδια έχουν οριστεί από την ΕΠΟ, επομένως δεν μπορεί να αναβληθεί η διεξαγωγή τους, Επιπλέον έγινε αναζήτηση και γι άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο. Έτσι η αναμέτρηση Σαρακηνός-Παγασητικός θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί από της ΕΠΣΘ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Κατόπιν του υπ. αριθμ. 2868/ΔΑ445 εγγράφου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και της αδυναμίας ορισμού αγώνος τη Κυριακή το απόγευμα συμφώνος με το Άρθρου 8 παρ. 10 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος, ως επίσης και λόγω αδυναμίας εξευρέσεως ετέρου κατάλληλου γηπέδου εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ απεφάσισε την αναβολή του αγώνος μεταξύ των Σωματείων – Μελών μας ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις