Πανέτοιμος ο Ρήγας για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

Επιστρέφει στην έδρα του ο Ρήγας Φεραίος και υποδέχεται αύριο Κυριακή 12/3 τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βελεστίνου μετά από δύο σερί ήττες από δύσκολους αντιπάλους εκτός έδρας (Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας), φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, απέναντι

σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα του, ενώ ο Ρήγας θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Ρήγα, αφού επιστρέφει και ο Γιώργος Αλεξίου, που έχασε τα δύο τελευταία ματς λόγω τιμωρίας. Ο 26χρονος ανασταλτικός χαφ αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο οποίο είναι λογικό να υπάρχουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στη Φιλιππούπολη.
Απών θα είναι μόνο ο Κώστας Γουτούλης, που μια ίωση των κράτησε έξω από αρκετές προπονήσεις. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις