Ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. έστειλε μήνυμα νίκης (54 photos)

Για το αυριανό παιχνίδι (12/3) με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό «ζουν και αναπνέουν» οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην τελευταία ουσιαστικά δυνατή προπόνηση, το «παρών» στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι πριν αρχίσει η προπόνηση

μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, ζήτησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Football League. Οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν πως θα δώσουν και την ψυχή τους, προκειμένου να κερδίσουν το ματς και να κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους τους, οι οποίοι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στηρίζουν την ομάδα, τόσο στα παιχνίδια εντός έδρας, όσο και στα ματς μακριά από το Βόλο.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, με το πρώτο μέρος να διεξάγεται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ το δεύτερο έγινε στο κυρίως γήπεδο, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν δίτερμα, εφαρμόζοντας την τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Πολλές φορές ο Τίμος Καβακάς σταμάτησε το δίτερμα, προκειμένου να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του, διορθώνοντας τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανακάτεψε την τράπουλα και δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς αρκετές θέσεις «παίζονται», όσον αφορά την ενδεκάδα.
Σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται, ωστόσο, ο Τίμος Καβακάς δεν αναμένεται, όπως συνηθίζει στα παιχνίδια έδρας, να ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα. Οι παίκτες θα γευματίσουν την Κυριακή στο ξενοδοχείο «Valis» και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Πανθεσσαλικό, με την 18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την προπόνηση της Παρασκευής στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις