Νίκη και Ο.Υ.Κ.Β. στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (11-12 Μαρτίου) η β’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών (γεννηθέντες το 1998 και νεότεροι) με τον Βόλο να εκπροσωπείται από τις ομάδες της Νίκης και του Ο.Υ.Κ.Β.  Συνολικά 16 σύλλογοι έχουν προχωρήσει στη φάση αυτή, που χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους ως εξής:

1ος όμιλος (κολ. Π. Φαλήρου): Π. Φάληρο, Βουλιαγμένη, Νηρέας Χαλανδρίου, Παναθηναϊκός.
2ος όμιλος (κολ. Ν. Σμύρνης, Πειραιά, Γέρακα): Πανιώνιος, Ν.Ο. Χανίων, Ολυμπιακός, Ν.Ο. Ρεθύμνου.
3ος όμιλος (κολ. Γλυφάδας): Γλυφάδα, Ν.Ε. Πατρών, Εθνικός, Ν.Ο. Χίου.
4ος όμιλος (κολ. Ν. Ιωνίας Βόλου): ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Πατρών, Ο.Υ.Κ.Β., Νίκη.
Την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης (28-30 Απριλίου) θα πάρουν οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ, δηλαδή οκτώ ομάδες στο σύνολο.
Νίκη, Ο.Υ.Κ.Β. και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντίπαλοι και στην α’ φάση στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο «δικέφαλος του βορρά» έδειξε ότι βρίσκεται ένα… σκαλοπάτι ψηλότερα αφού πήρε με άνεση την 1η θέση, ενώ η Νίκη ήταν 2η καθώς κέρδισε και μάλιστα με μεγάλες διαφορές, τον Ο.Υ.Κ.Β. που πήρε το τρίτο εισιτήριο και τους Ηρακλή, Οξυγόνο που έμειναν εκτός. Όσο για τον Ν.Ο. Πατρών πρώτευσε στον δικό του όμιλο.
Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ μάχη θα δοθεί για τη δεύτερη προνομιούχο θέση μεταξύ Νίκης και Ν.Ο. Πατρών, αν και οι Αχαιοί παρουσιάζονται και αυτοί ισχυροί. Ο Ο.Υ.Κ.Β. θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για την έκπληξη. Ούτως ή άλλως ο δικός του στόχος έχει επιτευχθεί με την πρόκριση στη β’ φάση, αφού οι περισσότεροι παίκτες του είναι μικρότερης ηλικίας.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών είναι το εξής:
Σάββατο 11/3
18.00 ΠΑΟΚ-Ο.Υ.Κ.Β.
19.00 Ν.Ο. Πατρών-Νίκη
Κυριακή 12/3
09.00 ΠΑΟΚ-Νίκη
10.00 Ν.Ο. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β.
16.00 Ν.Ο. Πατρών-ΠΑΟΚ
17.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη

Σ20_Φ1_ΤΡΙΣΤ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις