“Καίγονται” για τους βαθμούς οι Ν.Α. Νίκης κόντρα στην Ανάληψη

Η τρίτη μαγνησιώτικη αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής πραγματοποιείται στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ανάμεσα στους Νέους Αθλητές Νίκης και την Ανάληψη. Ασφαλώς το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους «κυανόλευκους». Η ήττα από την ΑΕΒΔ στην παράταση το περασμένο Σάββατο

κόστισε ακριβά, αφού τους κράτησε στον πυθμένα της βαθμολογίας. Γι’ αυτό σήμερα θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν τους «κυανέρυθρους» ποντάροντας σε ήττες του Γ.Σ. Αλμυρού και του Διλόφου.
Στη διάθεση των Στέφανου Τύμπα και Κωστή Μανωλόπουλου βρίσκονται οι: Σαπούνης, Ρουσιώτης, Τινάνας, Αγραφιώτης, Σούλης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Χρηστομάνος, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουκίδης, Καλιντζέος, Ράπτης, Καζεπίδης, Λωρίτης, Νικολόπουλος.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ανάληψη επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τη βαριά ήττα από τη Νίκη. Αμφίβολος θεωρείται ο Νίκος Γαλανάκης που προσβλήθηκε από βρογχίτιδα.
Ο Γιώργος Βλιώρας θα στηριχθεί στους Ίλτσογλου, Κοντάκη, Φάρκωνα, Ευαγγελινό, Κετσετζή, Παπαδούλη , Παλάντζα, Κλείτσα, Μωυσίδη, Μπέη, Συλεόπουλο και ίσως στον Γαλανάκη.