Στοίχημα: ΠΑΟ και Over από την Αυστρία

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματιικό πρόγραμμα του Σαββάτου (11/03), από το οποίο προκύπτουν ορισμένες πολύ ελκυστικές επιλογές. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τη Σούπερλιγκ, την Πρέμιερ Λιγκ, την Α’ Γαλλίας και την Α’ Αυστρίας, καθώς και μία αναμέτρηση από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ιταλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα στοιχήματος.

Με τα γκολ στην Αυστρία

Ξεκινάμε από τη «δυνατή» πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Βακ Πέλετς, σε απόδοση 1.83. Από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ριντ προέρχεται η Αούστρια, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 1-3, στο γήπεδό της από την Άλταχ. Γενικότερα, πρόκειται για μία ομάδα που σκοράρει αρκετά εύκολα και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία πιο πρόσφατα ματς της για την Μπουντεσλίγκα, σημειώθηκαν 11 τέρματα συνολικά. Από την άλλη πλευρά, Η Βακ Πέλτες αντιμετωπίζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται μακριά από το κοινό της και δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχθεί δύο γκολ τουλάχιστον στις 4/5 τελευταίες «εξόδους» της. Περιμένουμε αρκετά γκολ και σήμερα, θα στηρίξουμε το Over.

ΠΑΟ με χάντικαπ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ηρακλής – Παναθηναϊκός, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των «πράσινων» σε απόδοση 2.01 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν ο Παναθηναϊκό κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά εντός τέρματος, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα). «Μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνει ο Ηρακλής, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και επτά αγωνιστικές (0-4-3). Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στα έξι τελευταία παιχνίδια του, αν εξαιρεθούν το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (ήττα 0-1) και η αδιάφορη ρεβάνς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (νίκη 1-0), έχει σκοράρει από τέσσερα γκολ τουλάχιστον. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θεωρούμε ότι όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά θα το κάνει και με σχετική άνεση.

Λιλ με κάλυψη

Περνάμε στη Γαλλία και τον αγώνα Νανσί – Λιλ, στον οποίο θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.13 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Τομ ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νανσί την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, χάνοντας με 1-0. Ήταν η πέμπτη ήττα της στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στα οποία έχει κατορθώσει να πάρει μόλις έναν βαθμό (0-1-5). Η Λιλ έρχεται από το 1-1 στο γήπεδο της Τουλούζ, αποδεικνύοντας ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια της «ταιριάζουν», καθώς έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές στις τελευταίες οκτώ «εξόδους» πρωταθλήματος (3-3-2), ενώ σκόραρε στις πέντε.Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η Λιλ είναι αήττητη στις τελευταίες 12 «κόντρες» της με τη Νανσί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας κερδίσει τιςοκτώ εξ αυτών.

Κερδίζει η Χαλ

Επόμενη πρόταση, ο Άσσος σε απόδοση 2.56 στο παιχνίδι Χαλ – Σουόνσι. «Εξάποντο» παραμονής είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» περισσότερο, καθώς φιγουράρουν εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Στο «KCOM Stadium», η Χαλ «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0), κερδίζοντας, μεταξύ άλλων, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αξίζει να τη στηρίξουμε σήμερα, απέναντι στη Σουόνσι που έχει μόλις τρεις εκτός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα (3-1-9).

Over από την Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπρέσια – Μπρίντιζι, στην οποία θα πάμε με το Over 162.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Η νεοφώτιστη Μπρέσια εντυπωσιάζει φέτος και ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, με ρεκόρ 7-3. Η Μπρίντιζι είναι μία ομάδα που παίζει άναρχο μπάσκετ και επιχειρεί μεγάλο αριθμό επιθέσεων σε κάθε ματς. Η καλή εντός έδρας πορεία της Μπρέσια στηρίζεται στην επίθεσή της, σκοράροντας 85 πόντους ανά αγώνα, ενώ εκτός έδρας σκοράρει μόλις 75 πόντους. Η Μπρίντιζι έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα της λίγκας δεχόμενη σχεδόν 83 πόντους κατά μέσο ορο και έχει την δεύτερη κορυφαία επίθεση σκοράροντας 83.7. Όλες οι συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ, όπως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που η Μπρέσια είχε νικήσει με 83-91. Επιλογή είναι το Over 162.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις