Κούγιας για Καλογιάννη και η απάντηση του δημοσιογράφου (photos)

Σε προσωπική δήλωση προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά τις αναρτήσεις* στα social media που αφορούν το όνομά του.

Αναλυτικά:

«Με πληροφόρησαν οπαδοί από την Λάρισα που έχουν facebook στο διαδίκτυο, για κάποιες αναρτήσεις του πρώην υπευθύνου Τύπου της ΠΑΕ, κ.Καλογιάννη, στις οποίες κάποιοι που το επώνυμό τους αρχίζει από “Τσ”, φέρονται να προετοιμάζουν διάφορες κινήσεις εις βάρος μου.

Θέλω να δηλώσω πως προσωπικά δεν συμμερίζομαι αυτούς τους διχαστικούς προβληματισμούς, παρά το γεγονός ότι δύο πρόσωπα των οποίων το επώνυμο αρχίζει όντως από “ΤΣ”, ήταν παρόντα στις συναντήσεις και είχαν και σχετικές επικοινωνίες, μου απέστειλαν ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ένας πραγματικός χοντρούλης και κοντούλης με μουσάκι από τον Αμπελώνα, του οποίου το επώνυμο αρχίζει επίσης από “ΤΣ”, αναφέρεται σε μια πρόσφατη συγκέντρωση με συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για εμένα.

Σε όλους θέλω να δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος:

Παιδιά ηρεμήστε, γιατί άλλες είναι οι προτεραιότητες, με πρώτα τα παιχνίδια επιβίωσης με Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, γιατί στο τέλος θα καείτε απ’ το facebook και θα μείνετε και άνεργοι».

*Η σχετική ανάρτηση στην οποία απάντησε ο κ. Κούγιας:

kalogiannis-ts

Η απάντηση του κ. Καλογιάννη στη νέα δήλωση του κ. Κούγια:

kalogiannis-ap-kougias

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις