Τρίτη νίκη με… «τριάρα» για Πανιώνιο

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανιώνιο, που επικράτησε στη Νεάπολη επί της γηπεδούχου Δάφνης με 3-1, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο α’ ημίχρονο. Η αναμέτρηση έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που προηγήθηκε, ωστόσο ήταν ένα γρήγορο παιχνίδι και οι δυο ομάδες προσέφεραν θέαμα. Παρά την ήττα, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και η ομάδα της Δάφνης…

Ο φιλοξενούμενοι προηγηθήκαν πριν το 20λεπτο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν προς στιγμή, όταν ισοφάρισαν σε 1-1, όμως το προβάδισμα πήραν εκ νέου οι φιλοξενούμενοι και το κράτησαν ως το τέλος, έχοντας κι ένα δοκάρι στο β’ 45λεπτο.
Το σκορ άνοιξε για τον Πανιώνιο με τον Πέτση (18′) μετά από κόρνερ του Νικούδη, για να έχουμε στο 22′ την ισοφάριση με κόρνερ από δεξιά που εκτέλεσε ο Παπαστεργίου και σκόραρε με κεφαλιά ο Μαρέδης. Το 1-2 έγινε στο 31′ με κόρνερ του Σαρίδη και κεφαλιά του Μαρούγκα για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο 37′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώτου.
Η καλύτερη στιγμή του β΄ ημιχρόνου, το δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 69′ με τον Καλατζή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Φιλοσόγλου, Μόσχοβος, Αυλογιάρης, (32′ λ. τρ. Ευαγγελός), Γκιάστας, Γούλας, Λούκας, Μαρέδης, (62′ Αλεξανδρίδης) Δεμρτζής (57′ Τσιτσιρίκης), Τσαρέλας, Παπαστεργίου.
ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Χρ Στεργίου (80′ Κωστούλας), Καλατζής, Παπαπορφυρίου, Δ. Φώτου, Σαρίδης, Μαρούγκας (65′ Λυρίτσης), Πέτσης (85′ Κωσταντέλος), Μαρούφ, Χαρίσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις