Με… άνεση ο Μαγνησιακός, 3-0 στην Αγ. Άννα

Ακόμα μια νίκη για το Μαγνησιακό, τέταρτη κατά σειρά, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Αγ. Άννας με σκορ 3-0. Η ομάδα του Β. Πανόπουλου συνεχίζει να προηγείται στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας έστω και πρόσκαιρα την διαφορά από τους διώκτες της στους επτά πόντους…

Σε μια αναμέτρηση που κύλησε ήρεμα, εκτός από το γκολ χάθηκε από δυο-τρεις καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, που θα μπορούσαν να είχαν μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα.
Το 0-1 έγινε στο 7′ από τον Οικονόμου με πλασέ, για να έχουμε το 2-0 από τον Θεοδωρόπουλο (36′), με τα δυο τέρματα να προέρχονται από πάσες του Μπάλλα. Ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε και το τρίτο γκολ του Μαγνησιακού (51′) από κάθετη του Γκέρτσου και πάλι με πλασέ, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα και στο δοκάρι.
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Πλακαρός, Αλεξανδρίδης (46′ Τσαραώσης), Νιαώτης, Πανόπουλος, Ταμπακόπουλος, , Σ. Τσιουρέλης, Κ. Τσιουρέλης (74′ Βογιατζής), Ζάγκας, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (46′ Στεργιόπουλος), Κωτούλας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλλας, Μάιπας, Θεοδωρόπουλος (75′ Λέτο), Βασιλείου (76′ Γκάγκας), Οικονόμου (80′ Τάρε).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις