Όποιος χάσει… χάνεται στο Κίτρος

Οριακής σημασίας είναι για την Πύδνα Κίτρους το σημερινό τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα Σεβαστής, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης να είναι ουσιαστικά «καταδικαστικό» για τους Κιτριώτες.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες (εντός από Απόλλωνα Λάρισας και εκτός από ΑΕ Καραϊσκάκης) και είδε την απόστασή της από την κορυφή να αυξάνεται στους ένδεκα βαθμούς, με τις όποιες ελπίδες ανόδου να περιορίζονται δραματικά. Έτσι, το παιχνίδι με τον Διαγόρα είναι «τελικός» για την Πύδνα, η οποία προσβλέπει και σε απώλειες του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου με δική της νίκη απέναντι στην ομάδα της Σεβαστής να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Ο Γιώργος Χατζάρας θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Καθάριο που εξέτισε την ποινή του.
Από την άλλη πλευρά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα θα παραταχθεί ο Διαγόρας Σεβαστής στο Κίτρος, απέναντι στην Πύδνα, με την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου να «ψάχνει» το «τρίποντο» με στόχο να παραμείνει «ζωντανό» το «όνειρο» της ανόδου.
Σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική επιστρέφει ο Σαμανίδης που εξέτισε την ποινή του κι έτσι ο νεαρός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Κιτριώτες. Η δεκαοκτάδα δεν ανακοινώθηκε, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών στο Κίτρος, όπου ο Παπαδόπουλος θα αποκαλύψει τα πλάνα του για τη βασική ενδεκάδα και τους αναπληρωματικούς.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τεβεκέλης με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Τσιώτσιο, της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις