Αποφασισμένος ν’ ανέβει κορυφή ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους», εφόσον νικήσουν, ν’ ανέβουν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το βολιώτικο συγκρότημα προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα για το ματς κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και με τη στήριξη και συμπαράσταση των φιλάθλων, οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν με πάθος το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η κινητοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και το Πανθεσσαλικό σήμερα αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού «ζουν και αναπνέουν» για την σημερινή αναμέτρηση, έχουν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν, γνωρίζοντας τα ατού του αντιπάλου, αλλά και τα αδύνατα σημεία του.
Ο Τίμος Καβακάς ανακάτεψε την τράπουλα και δοκίμασε διάφορα σχήματα στην τελευταία προπόνηση. Αρκετές θέσεις «παίζονται», όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Ούγκο Μασάντο, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του οργανωτή. Θυμίζουμε, πως ο έμπειρος μέσος είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Πιερικό, λόγω τιμωρίας. Από τιμωρία επιστρέφει και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα, λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Απόλλων Λάρισας
Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της, με τους Φιρινίδη και Πέντα να ξεπερνούν τον τραυματισμό τους και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Βέβαια, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός όπως οι Σουλίδης, Μηνάς, Κυριάκος, Σταυράκης, Γκουντρουμπής και Μάρκου.
Σε κάθε περίπτωση ο Απόλλωνας πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό για δύο αποτελέσματα, καθώς με νίκη και ισοπαλία θα παραμείνει πρώτος.
Αναλυτικά η αποστολή: Φιρινίδης, Κουρδής, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Μουταφτσίσκι, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Καρακατσάνης, Πέντα, Ιβανίδης, Σάββας, Διβανές, Μανθάνο, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος, Κολοβός.
* Ο αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λιγκ Αριστομένης Κουτσιαύτης, που ανήκει στην ΕΠΣ Άρτας, θα διευθύνει το σημερινό ντέρμπι κορυφής. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Κολοσιώνης και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής ο Γιώργος Παπαμίχος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα είναι οι εξής:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ.
Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.:00.
Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του πάρκινγκ του σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο πάρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις