Στη Λευκάδα με στόχο να συνεχίσει να “βλέπει” ψηλά (pregame)

Με στόχο το έβδομο συνεχόμενο τρίποντο θα παραταχθεί η Νίκη σήμερα (12/03) στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης» απέναντι στον Τηλυκράτη. Το έργο της ομάδας του Στέφανου Ξηροφώτου μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο «σκληρές» έδρες του πρωταθλήματος. Oι γηπεδούχοι στο «σπίτι» τους μετρούν 6 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις μία  ήττα. Στη Λευκάδα έχουν αφήσει βαθμούς και οι δύο πρωτοπόροι, Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου. Μόνη ομάδα που έφυγε με τους τρεις βαθμούς είναι αυτή της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται από χθες στο όμορφο νησί του Ιονίου και είναι αποφασισμένοι να κάνουν για ακόμη μία φορά την υπέρβαση κόντρα σε προγνωστικά και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν. Το γεγονός πως οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος διασταυρώνουν τα ξίφη τους και θα υπάρξει απώλεια βαθμών είτε και των δύο, είτε του ενός, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου για να καταθέσει το 100% για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Η απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Νικλητσιώτη θεωρείται σημαντική, όμως υπάρχει η πεποίθηση ότι ο αντικαταστάτης στο βασικό σχήμα θα καλύψει το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 19μελής αποστολή που βρίσκεται στη Λευκάδα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Πετράκος, Κορέτα, Σκοπελίτης, Βέργος, Γαρυφαλλόπουλος, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς και Χατζησταμάτης.

Επιστροφές και απουσίες για τον Τηλυκράτη

Ο Τηλυκράτης θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κι εκμεταλλευόμενος τη δύναμη της έδρας του να σημειώσει την 7η νίκη στην Λευκάδα. Τα προβλήματα δε λείπουν για το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά, καθώς τιμωρημένος είναι ο Σιδέρης και τραυματίας ο Ορφανός. Ο αμφίβολος Μπουρδούβαλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην 18αδα επέστρεψαν και οι Γεωργάκης, Καταγής, με τον τελευταίο να ετοιμάζεται για το αρχικό σχήμα.

Η 18μελής αποστολής της λευκαδίτικης ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκούνης, Τσάκαλος, Βρεττός, Τσελάι, Καταγής, Βασιλείου, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Κοντογιάννης, Καλογέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Μπαλί, Περιστέρης, Παπακωνσταντής, Μακρυγιάννης, Γεωργάκης.

Το διαιτητικό τρίο

Ο κ. Δημήτρης Γκιάφης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Νικόλαος Τσιλίκας και Κωνσταντίνος Σούζας από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Γεωργάκης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Αυτό είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι που «σφυρίζει» φέτος ο Γκιάφης, ο οποίος δεν έχει διευθύνει στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις